Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Az ellenállhatatlan fekete fehérnemű

2017. augusztus 26. 14:30
A nők “fegyvertárának” egyik legfontosabb tényezője a többség számára láthatatlan. A fehérnemű nagyon fontos kellék; aki nem fordít kellő figyelmet a kiválasztására, az hatalmas lehetőséget szalaszt el.

Mondani szokták, a férfiak figyelnek az apró részletekre, mikor megismerkednek álmaik hölgyével. Döntő hatást tud kelteni például az ápolt haj, az igényes köröm, a nőies cipő. Nem annyira a divat hajszolása van az erősebb nemre nagy hatással, a drága kiegészítőket is csak kevesen figyelik sasszemmel, vagy hogy a színek tankönyvbe illően passzoljanak egymáshoz. Ami sokakat rabul ejt, az a nőnek az önmagával kapcsolatos igényessége, a magabiztosság, a bátran felvállalt nőiesség.

A következő ‘lépcsőfoknál’, mikor intimebbé válik a kapcsolat, komoly fegyvertény tud lenni egy szép alsónemű. Ha jól választunk (nemcsak partnert, fehérneműt is), szexisnek fogjuk érezni magunkat, és biztosak leszünk a hatásban, amit kiváltunk.

A férfiak gyakran vonzóbbnak tartják a nőket egy trükkös ‘csomagolásban’, mint anélkül, hiszen a kevesebb mindig több. Ne becsüljük tehát le a legalsó réteget, ez sokkal többet nyújthat annál, mint egy bugyi és melltartó, amiből úgyis kibújunk vetkőzés közben.

Titokzatos és erőteljes szín

Az egyik legvonzóbb szín a fekete. Az öltözködésben mindig bírt valamilyen mágikus hatással ez az árnyalat. Ellenpontja, a fehér szín világszerte a tisztaság jelképe volt. A középkorban még ez volt a gyász színe is (fehérgyászba öltöztek Magyarországon is az özvegyek).

Ennek az árnyalatnak a sötét ellentéte bírt némi titokzatossággal, ezt hordták a mesében a boszorkák, és Drakulát sem véletlenül feketében jelenítették meg.

A fekete a hatalom színe is volt bizonyos helyeken, például Spanyolországban az 1500-as években: komor hangulata illett a szigorú királyi udvarhoz. Arannyal és fehérrel keverve a fekete ma is fenségesnek hat.

Hatalmat kölcsönöz a nőknek is kétségtelenül, ha ezt a mindentudó árnyalatot hordják. Karcsúsít, mindennel kombinálható, és figyelemreméltóvá teszi a megjelenésünket - no és különleges hangulatot ad az alsóneműnek.

Az erősebb nem számára a legszexisebb szín

Egy Valentin-napi felmérés szerint a férfiak ezt tartják a legcsábítóbb színnek, ha fehérneműről van szó - egyes vélemények szerint a pirossal vetélkedve. És nőként bizonyára szívesen választjuk, mivel minden szín típusnak, testalkatnak jól áll. Nem erősít, mint például a fehér, a piros vagy az elefántcsont.

A fekete szépséges világában érdemes több mindent kipróbálni. Egy sima egyszínű body a legjobbat hozza ki az alakunkból, míg a fekete csipke kissé ünnepélyes, és egyben páratlanul szexi. A most divatos többpántos alsóneműk feketében rossz kislányos sikket kölcsönöznek nekünk.

És akkor még nem is szóltunk a neccharisnyáról vagy vagányabbak esetében necc bodyról, ami ebben az árnyalatban utánozhatatlanul erotikus.

Bármelyik alkathoz, bármely korosztályhoz tartozunk, a kedvencünk lesz, ha beszerzünk pár fekete szettet. Még akkor is különleges hangulatba hoz egy fantasztikus darab, ha aznap csak mi tudjuk, mit viselünk.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.