2018. június 22., péntek
Paulina névnap

Egy csalánbokornyi cica

Csalánból lettek kiszedegetve a kidobott apróságok. Nem kívánatos szaporulatként látták meg a napvilágot, majd kidobták őket. Felelősségteljes gazdákat keresnek számukra. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

A nagyjából 8 hetes "Csalán család" jelenleg egy rendelőben tölti mindennapjait. "Nem lett volna esélyük életben maradni a prérin, hiszen még nem képesek vadászni, élelmet találni maguknak"- írja Facebook oldalán az Állatvédő Egyesület Veszprém.

fotó: állatvédő egyesület veszprém facebookfotó: állatvédő egyesület veszprém facebook

A tervek szerint a jövőhéten el tudják kezdeni az oltási programot, így gazdikeresővé válnak. Felelősségteljes emberek bemutatkozó leveleit várják facebookos üzenetben. A cicák örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe. Ismerkedni velük a Kedvenc Rendelőben lehet nyitvatartási időben.

Ha szeretné örökbefogadni a "Csalán család" valamelyik tagját, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin: