Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Vonzó juttatások, támogatás az iskolakezdéshez

2017. szeptember 1. 4:30
A Continental veszprémi gyára minden eddiginél vonzóbb juttatási csomagot biztosít a fizikai és a szellemi munkatársaknak egyaránt.

A Continentalnál a versenyképes béren túl több adható juttatással támogatjuk munkatársainkat, úgy, mint 13. havi fizetés, Continental nyereségrészesedés, rendkívül széles körű cafeteria-juttatások, támogatott sportolási lehetőségek, az előírtnál magasabb műszakpótlék, toborzást támogató fejpénz-rendszer, letelepedést elősegítő lakásvásárlási és lakáshitel támogatás, a havi célkitűzések teljesítésétől függő prémium, jubilálók és hűségdíjasok köszöntése, egészségügyi szolgáltatások és szűrőprogramok. Mindezeken felül a gyár minden évben vendégül látja munkatársait és családtagjait a cég családi napján.

Kifejezetten a fizikai dolgozókra koncentrálva a veszprémi gyár új, rugalmas műszakmodelleket alakított ki, és azok számára is munkát kínál, akik csak a hétvégén – szombaton és vasárnap szeretnének dolgozni. Ez utóbbi azért előnyös, mert több szabadidő jut azoknak a teljes munkaidős fizikai munkatársaknak, akik három műszakban dolgoznak.

Emellett a kisgyermekes, illetve nagycsaládos munkatársak számára a napi hatórás munkarendet is bevezették Veszprémben, így a reggel 9 és délután 3 óra közti műszak mellett kényelmesen intézhetik a családi ügyeket.

További nagy segítség a szülőknek az iskolakezdési támogatás. Idén 458 dolgozó 719 gyermekét támogatta a veszprémi Continental.
Sári Jánosné 2011 óta dolgozik a Continentalnál, és idén harmadik gyermeke is középiskolás lesz. Két fia Vépen kollégista, így nekik több mindenre van szükségük, mint lányának, aki Veszprémben a Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnáziumban kezdi meg tanulmányait. A felszerelések – íróeszközök, füzetek, könyvek – beszerzésében nagy segítséget nyújt számukra az iskolakezdési támogatás.

László Józsefné 2012 óta tagja a Continental csapatának, és férje is itt dolgozik, úgyhogy duplán részesülnek a támogatásban. Három gyermeke közül kettő jár már csak iskolába: a lakatosnak tanuló nagyobb gyermek munkavédelmi bakancsát, munkaruháját is be tudják szerezni, de a kicsinek gyurmára, vízfestékre és más iskolaszerre is jut belőle.

A négygyermekes Sebők Zoltán 2011 óta dolgozik a kontrolling osztályon. Az iskolakezdési támogatásban leginkább annak rugalmassága kedvező számukra. Sok mindenre felhasználható, legnagyobb gyermeke szakmai útjához tabletet is tudtak vásárolni belőle, és időben is el tudják tolni a vásárlást, nem muszáj mindent augusztus 31-ig felhasználniuk. (X)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.