2018. június 22., péntek
Paulina névnap

Gazdát keres Sapi

A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. A játék hevében néha megijed, de csak azért, mert minden ismeretlen zaj és mozzanat ijesztő még számára.

Sapi egy kb. 2017. áprilisi születésű kiskandúr. Az utcán született és ott élt egyedül, megtalálásáig. Talán az utolsó pillanatban kapott segítséget, az éhezés és kiszáradás majdnem végzett pici testével. Szerencsére mivel egészséges kiscica, 2 hét alatt szinte megduplázódott a súlya. Persze, ez már csak a múlt, ne is emlékezzen rá.

A játék hevében néha megijed, de csak azért, mert minden ismeretlen zaj és mozzanat ijesztő még számára - biztosan az utcán eltöltött nehéz hónapok miatt van így; ezért fontos, hogy először kisebb helyiségben legyen tartva, amit szépen fokozatosan meg tud szokni, ismerni. Persze mindemellett rengeteg foglalkozást, odafigyelést, játékot igényel. Első oltását augusztus 29-én kapta (leukózis, parvo, calici, herpesz, chlamydophia felis elleni oltás), ismétlő oltását követően (2-3 hét) már költözhet új otthonába, addig viszont bátran lehet ismerkedni vele. Sapi cica benti tartással valamint ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
Leukózis-aids tesztje negatív (2017.08.24.)

Ha szeretné örökbefogadni Sapit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin: