Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Családi nap lelkes résztvevőkkel

2017. szeptember 9. 4:00
A Cserhát Társaskör Kulturális Egyesület a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesületével közösen családi- és sportnapot szervezett a Völgyikút parkba immár 8. alkalommal.

Az eseményt a program fővédnöke, Némedi Lajos alpolgármester nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte a közösség és a család fontosságát, és megköszönte a szervezőknek a befektetett munkát.

Némedi Lajos köszöntőjeNémedi Lajos köszöntője

A kicsiket és nagyokat arcfestés, kürtőskalács sütés várta, az érdeklődőknek lehetőségük volt kézműves foglalkozáson is részt venni, amit a Szarvaskör egyesület tagjai vezettek. Az összegyűlteket közös torna is várta Egri Viktor vezetésével.

Kézműves foglalkozásKézműves foglalkozás

A Berenhidai Huszár Pál Baranta Sportegyesület izgalmas bemutatóját is megtekinthette a közönség. Bemutatták a botforgatást, a karikás ostort, illetve különböző formagyakorlatokat láthattunk.

Az íjászat, a csatakereszt és a szablyavívás rejtelmeibe is bevezették a közönséget. Előadásukat egy felvidéki magyar népdallal zárták.

Tokos Bianka
Szalai Csaba
további cikkek
’Vegyétek már észre, hogy itt vagyok, és ez megtörtént velem!’ ’Vegyétek már észre, hogy itt vagyok, és ez megtörtént velem!’ A perinatális veszteséget, azaz egy csecsemő, vagy magzat elvesztését feldolgozó színházi darab érkezik Veszprémbe április 6-án. A lélek legmélyebb szintjeire is ható előadásnak nem csak az a célja, hogy segítsen az érintett pároknak a tragédia feldolgozásában, a környezetüknek is szolgál tabudöntögető útmutatóval. Cikkünkben a rendező, a színészek és pszichológusok és szakemberek is beszélnek a témáról. 2024. március 21. 8:42 Bölcsődével gazdagodott Csetény Bölcsődével gazdagodott Csetény A kedden átadott Tipegő Csicsergő Bölcsőde két csoportban összesen 24 kisgyerek fogadására alkalmas. 2023. november 8. 10:44 Csok Plusz néven új otthonteremtési támogatást indít a családoknak a kormány Csok Plusz néven új otthonteremtési támogatást indít a családoknak a kormány Új, az első közös otthon megvételére, nagyobb otthonba költözésre és lakásbővítésre is felhasználható otthonteremtési támogatást indít a családoknak a kormány Csok Plusz néven  - jelentette be a kulturális és innovációs miniszter. 2023. október 26. 8:56 Magyarországnak új szövetségese lett a családok szabadságharcában Magyarországnak új szövetségese lett a családok szabadságharcában Novák Katalin a Tesla texasi autógyárában találkozott a milliárdos vállalkozóval, Elon Muskkal. Cikkünkben bemutatjuk, hogy miről beszélgettek a találkozón. 2023. szeptember 26. 12:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.