2018. június 20., szerda
Rafael névnap

Az idős Bogáncs

Az idős, közepes termetű, ivartalanított kan kutya szívesen szabadulna már a menhelyről. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

Veszprémben, a Dózsavárosban talált rá egy állatbarát a magányosan bóklászó, elhanyagolt bundás, idős kutyusra. Barna nyakörvet viselt, de chip nem volt benne. Nem volt túl jó állapotban, így az Állatkórházba került. Kiderült, hogy sajnos bal szeme hiányzik, jobb szeme hályogos, foga nem sok van, és rosszul hall.... de szerencsére mozgékony és életkedvével sincs baj. A Bogáncs nevet kapta.

Ha szeretné örökbefogadni Bogáncsot, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin: