Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Czaun János elássa a csatabárdot / Katanics Sándor hajlandó elfogadni a bocsánatkérést

2009. május 13. 10:09
Ugyanolyan fórumon, mint április 30-án, sajtótájékoztatón jelentette be bocsánatkérését Veszprém alpolgármestere.

A mai nap során megvizsgáltam a jegyzőkönyvet – mondta Czaun János –, és meghallgattam az április 30-i közgyűlésen készült hangfelvételt is. Mivel a hangrögzítő berendezés csak bekapcsolt állapotban képes felvenni, így nem is szerepelhet a felvételen semmi, amit nem kifejezetten a mikrofonba mondanak.

Ebből arra a megállapításra jutottam, hogy nem bizonyítható Katanics Sándor általam idézett mondata, így nem tehetek mást, mint megkövetem képviselő urat. Egyben bocsánatot kérek, ha esetleg bárkit is megbántottam ezzel az üggyel kapcsolatban.

Ezzel részemről le van zárva ez a dolog, remélem, Katanics Sándor is így gondolja. Viszont ennél egy kicsit tovább is megyek. Szeretném, ha az az országos politikai hisztéria, ami nap mint nap látható, hallható, olvasható a médiában, elkerülné Veszprémet, így a béke jeleként meghívom Katanics Sándort egy ebédre holnap délben, a gyulafirátóti ***** étterembe, ahol is a politikai ellentéteket félretéve Veszprém városát, illetve képviselői körzetüket érintő lényeges dolgokról tudunk beszélgetni.

A vehir.hu telefonon felkereste Katanics Sándor képviselőt is, aki elmondta, hogy Czaun János még nem kereste őt fel telefonon. Hozzátette: furcsállja, hogy erre miért nem korábban, pénteken került sor, amikor még képviselőtársa kitartott állítása mellett. Elmondta azt is, hogy annak ellenére, hogy az ominózus április 30-i közgyűlést követően a sajtó munkatársai (miután a környezetében ülőket, továbbá a jegyzőt is megkérdezték) meggyőződhettek afelől, hogy nem tett ilyen kijelentést („le vannak sz..va”), ma mégis megpróbálja Czaun János sajtónyilatkozatával azt sugallni, hogy csak a be nem kapcsolt mikrofon miatt nem volt hallható a mondat.
Mindezek ellenére – mint azt Katanics Sándor a vehir.hu-nak elmondta –, hajlandó a bocsánatkérést elfogadni, a megbékélés és a város érdekében hajlandó leülni Czaun János képviselővel egy négyszemközti megbeszélésre. Annál is inkább, mivel igen szerencsétlen dolog, ha képviselő képviselőt perel.

Zatkalik András
további cikkek
Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. ma 10:19 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.