Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Gájer Bálint - Swing & Pop

2017. október 5. 11:23
Lemezbemutató nagykoncert 2017.10.29. | vasárnap| 19:00 | Hangvilla

Nagy izgalommal készül veszprémi koncertjére Gájer Bálint. Talán kevesen tudják róla, hogy a „magyar Buble” Veszprémben érettségizett, sőt a város legendás sportágában, a kézilabdában is itt próbálta ki magát először. A kollégiumi évek alatt alapította Six on the beach nevű első zenekarát, mely a Patrióta Lokál rendszeres fellépője volt akkoriban.

Sok év telt el azóta, a veszprémi gimnazistából a „swing hercege lett” Bálint, de a város szeretete megmaradt. Ezért is olyan fontos számára a október 29-i, veszprémi koncert.

„Úgy alakult, hogy új lemezem anyagát, bár viszonylag gyakran játszom Veszprémben, még nem tudtam elhozni eddig a veszprémi közönségnek. Nagyon várom már, hogy az új dalaim itt is megszólalhassanak, de természetes, hogy a régi nagy kedvencek is helyet kapnak majd a repertoárban. Lesz egy két igazi zenei csemege is, például Szécsi Pál vagy Charlie egy-egy slágerét úgy dolgoztuk fel, hogy azok a mi műsorunkba illeszkedve egészen új, máshol nem hallható színezetet kaptak.”-árulta el Bálint.

A legújabb "Swing ’n Pop" albumának lemezbemutató koncertjét 600 néző előtt, óriási sikerrel Budapesten tartotta meg Gájer Bálint. Ősszel a 8 tagú zenekarával egy vidéki lemezbemutató turnéra indul, melynek harmadik állomása lesz október 29-én a Veszprémi Hangvilla. A legújabb nagylemez dalai mellett, az "Egyszerű az élet" című Fonogram díjas albumának dalai és a swing műfaj legismertebb slágerei is hallhatók lesznek a koncerten.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.