2018. június 24., vasárnap
Iván névnap

HALÁLOS BALESET A 82-ESEN

  • kék fény
  • 2017.10.09
    08:18
  • Katasztrófavédelem
Életét vesztette egy ember, amikor összeütközött két személygépkocsi, és az egyik egy fának csapódott a 82-es főút 8. kilométerszelvényében, Veszprém közelében hétfő reggel.

A fának sodródott járműbe beszorult egy ember. Őt a műszaki mentést végző veszprémi hivatásos tűzoltók feszítővágóval tették hozzáférhetővé, a mentők azonban már csak a halálát tudták megállapítani. A balesetnek egy sérültje is van. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

FRISS (13 ÓRA): A rendőrség tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján mindkét jármű Zirc irányából haladt Veszprém felé egy összefüggő járműoszlopban. A Peugeot típusú személygépkocsi megkezdte a járműoszlop előzését, miközben eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az előtte haladó Daewoo típusú személygépkocsival. Az ütközést követően mindkét gépjármű lesodródott az úttestről, majd az út menti fáknak csapódva álltak meg. A Daewoot vezető fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További egy személy könnyebben sérült.

Fotó:police.huFotó:police.hu

A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, szakértő bevonásával.
A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a forgalom 11 óra 50 perctől ismét zavartalanul halad.