Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megint lezárták a Budapest utat

2017. október 10. 16:23
Útburkolat és járda felújítási munkálatok miatt hétfőn ismét lezárták a Budapest út kifelé vezető oldalát egészen a plázáig. Az útzár várhatóan november 18-ig tart.

A lezárás értelmében a Kabay és a Diófa utca is zsákutca lett.

A városüzemeltetési iroda az alábbi tájékoztatást tette közzé a városban zajló útfelújításokról:

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Veszprémben az alábbi helyszíneken és időpontokban nagyfelületű út- és járdafelújításokat végeznek:

- Budapest út: út,- és járda felújítás, félpályás útzár mellett (Várhatóan október 9-től november 19-ig)
- Jázmin utca: járda felújítás, itt útszűkületre és a gyalogos forgalom kisebb fennakadásaira kell számítani (Várhatóan: október 23-tól december 3-ig)
-Síp utca: járda felújítás, itt útszűkületre és a gyalogos forgalom kisebb fennakadásaira kell számítani (Várhatóan: október 30-tól december 3-ig)
- Halle u. 5. mögötti terület: járda felújítás (Várhatóan: október 16-tól november 12-ig)
- Pipacs u.: útburkolat felújítás, időszakos lezárások mellett (Várhatóan: november 6-12-ig)
- Szalonka u.: útburkolat felújítás, időszakos lezárások mellett (Várhatóan: november 6-12-ig)
- Lóczy 38. parkoló: parkolóhelyek burkolat felújítása, a parkolók szakaszos lezárásával (Várhatóan: október 30-tól november 5-ig)
- Cholnoky 11. parkoló: parkolóhelyek burkolat felújítása, a parkolók szakaszos lezárásával (Várhatóan: október 23-29.)

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy az útvonaltervezésnél vegyék figyelembe a korlátozásokat. Az építés ideje alatt, valamint a várható felújításokról a lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk.

Az ÉNYKK tájékoztatása szerint a lezárás miatt a regionális és országos autóbuszjáratok az alábbi kerülő útvonalon közlekednek: Autóbusz-állomás – Jutasi út – körforgalom - Ady Endre u. – Cholnoky Jenő u. – Budapest út. A kerülő 500 méter plusz teljesítménnyel jár. A járatok nem érintik Veszprém, Viola u. elnevezésű megállóhelyet, helyette a Cholnoky u. – Vilonyai u.
kereszteződésénél található, Vilonyai u. elnevezésű helyi megállóban állnak meg.

Helyi járatok útvonalának módosítása:

  • Az 5-ös jelzésű járatok nem érintik a Diófa u. 2. megállót, az Ady Endre u. után csak a Hotel megállóban állnak meg.
  • A 6-os jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., és Viola u. megállókat, helyette a Kabay J. u., Ady Endre u., és Vilonyai u. megállókban állnak meg.
  • A 10-es jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., Viola u., és Vilonyai u. megállókat, helyette a Kabay J. u., és Ady Endre u. megállókban állnak meg.
  • A 23-as jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., és Viola u. megállókat, helyette a Kabay J. u., Ady Endre u., és Vilonyai u. megállókban állnak meg.
  • A 24-es jelzésű járatok nem érintik a Rózsa u., és Viola u. megállókat, helyette a Kabay J. u., Ady Endre u., és Vilonyai u. megállókban állnak meg.
vehir.hu
további cikkek
Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. 2024. március 2. 9:13 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. 2024. március 1. 9:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.