Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Teremtsünk közösen értéket!

2017. október 17. 4:00 // Forrás: szerző: Veszprém7Nap
A Continental számára fontos szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalás. A veszprémi vállalat közel huszonöt éves fennállása során folyamatosan segíti a környék közösségeit, intézményeit.

A gyártási és fejlesztési tevékenységünk során a környezetvédelmet is figyelembe vevő folyamatos fejlődésre törekszünk, ugyanakkor Veszprém megye egyik legnagyobb munkáltatójaként kötelességünknek tekintjük a környezetünkben működő olyan szervezetek támogatását is, melyek a lakosság, így munkatársaink és családtagjaink számára is jelentős szolgáltatásokat nyújtanak életminőségük javítására.

A veszprémi Continental támogatta többek között a Veszprém megyei kórházat – itt nemrég egy gyermekvárótermet újítottak fel a vállalat munkatársai, ugyanakkor rendszeres, vállalaton belül szervezett véradással is segítik a rászorulókat. A Vöröskereszt munkatársa elmondta: a vállalatnál egy kitelepülés alatt annyi vért sikerül összegyűjteni, mint máskor 2-3 napon, több településen együtt. Így a vállalat Véradó Barát Munkahely elismerést is kapott.

A „Teremtsünk közösen értéket” program nevű belső pályázatunkon kolllégáink tehetnek javaslatot egy-egy projektre, amit közös erővel szeretnének megvalósítani. Hogy pár példát említsünk, így valósulhatott meg egy vidéki kis faluban az általános iskola éttermi padozatának javítása, de újítottak már fel a munkatársak komplett iskolai éttermet, gyűjtöttek hulladékot Veszprém legnagyobb parkjában és jelenleg folynak a munkálatok egy óvoda parkosításán.

Minden program jó hangulatban telik, együtt dolgoznak „contis” munkavállalók, barátok, szülők, gyerekek. A program nevelő és közösségteremtő hatású, erősíti a vállalaton belüli és kívüli emberi kapcsolatokat egyaránt.

(X)

Forrás: Veszprémi7Nap

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.