2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina névnap

Fidesz: egyedül mi állunk ki az emberekért

A „Soros-tervről” és a nemzeti konzultációról tartott lakossági fórumot Ovádi Péter a Fidesz választókerületi elnöke és Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára csütörtök este a Hangvillában.

A nemzeti konzultáció a veszprémi választókörzetben minden háztartásba eljutott, mely nem csak levélben, hanem online is kitölthető egészen november 24.-ig- mondta Ovádi Péter a csütörtök esti fórum előtti sajtótájékoztatón a Hangvillában.

völner pál és ovádi péter a fórum előtti sajtótájékoztatón november 9-én a hangvillábanvölner pál és ovádi péter a fórum előtti sajtótájékoztatón november 9-én a hangvillában

Az emberekkel való személyes beszélgetésekből az derül, ki hogy a kormány jó stratégiát követ. Sokan gondolják úgy, hogy az ország veszélynek van kitéve, ám ezt nem mindenki gondolja így, hisz Kész Zoltán országgyűlési képviselő pont egy évvel ezelőtt mondott nemet az alkotmánymódosításra, és a 32 ezer veszprémi választókörzetben élő véleményére a kötelező betelepítéssel kapcsolatban- mondta Ovádi Péter.

„Ebben a küzdelemben egyedül maradtunk, és a választókörzetben élők csak a kormánypártokra számíthatnak”

- fogalmazott.

Völner Pál szerint ugyan létezik egy ellentétes sajtóhullám, amelyik szerint nincs szükség a konzultációra, ám fontosnak érzik elmondani, és felhívni az emberek figyelmét arra, hogy már most látható, hogy hosszútávon milyen következményekkel jár a migrációs áradat és a terrorizmus.

Brüsszelben és a szociális-liberális körökben szeretnék lebontani a kerítést. Velük szemben egyedüli érv, ha a választópolgárok elmondják véleményüket és megerősítik a kormányzati álláspontot. Hozzátette: "ha a választópolgárok megerősítik elképzelésünket, mi semmiképp sem képviselhetünk mást."

„Mi kiállunk az emberekért, ezért most azt kérjük tőlük, hogy ők is álljanak ki értünk”- fejezte be a sajtótájékoztatót Völner Pál.

a sajtótájékoztató után a két politikus fórumot tartott a soros-tervről és a konzultációróla sajtótájékoztató után a két politikus fórumot tartott a soros-tervről és a konzultációról