2018. április 24., kedd
György névnap

Cidrizik már a kóborló fiatal, de igazából befogadót keres

A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Most egy Cidri nevű fiatal kan kutyát ajánlunk örökbefogadásra.

A gyepmesteri telepre került Cidri, a németjuhász-jellegű, de a fajtánál kisebb termetű kutya. Nagyon fiatal, talán 1-2 éves lehet. Barátságos természetű. Úgy tudják, hogy korábbi gazdái csavargós természete miatt nem tudták további tartását vállalni, így társával együtt leadták a telepen. Most új gazdi jelentkezését várják- írja Facebook-oldalán az Állatvédő Egyesület Veszprém.

Ha szeretné örökbefogadni Cidrit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

20 / 368 0744 vagy 20 / 288 3728
allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin: