Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

A Shaolin kung-fu szerzetesek misztikus ereje

2018. január 15. 16:54
2018.03.19. | Hétfő | 19:00 | Hangvilla

A "mi to fo" show-ban a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain.

Shaolin, a szent Song Shan hegy lábánál fekvő misztikus szerzetesváros évszázadok óta Kína fizikai, mentális és spirituális központja. Egy Damo nevű indiai szerzetes alapította a Zen Buddhizmust itt több mint 1500 évvel ezelőtt. Ezen felül a szerzeteseknek olyan fizikai gyakorlatokat mutatott és tanított, amit ő Kung-Fu-nak nevezett. A Shaolin templomot a mai napig Kína egyik legnagyobb szent helyeként és műemlékeként tartják számon. Diákok ezrei fejlesztették tökéletesre Kung-Fu tudásokat a templom körül elhelyezkedő iskolákban, ahol a Zen Buddhizmus szigorú szabályai szerint éltek.

„A mi to fo“ az új show címe, amelyben a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain. Ennek az egyedülálló show-nak a producere Herbert Fechter, aki immáron 23 éve mutatja be szerte a világon a Shaolin eredeti mestereit, diákjait és szerzeteseit. Qi-jük (testi energiájuk) kontrollálása a légzés és az edzések segítségével lehetővé teszi számukra, hogy kőtányérokat, fatálakat és vasrudakat törjenek szét testükön és fejükön. Tudnak lándzsákon, kardokon és szöges ágyon feküdni. Lándzsahegyeket szegeznek a torkuknak, és át tudnak dobni egy varrótűt egy üveg tányéron.

Önök élőben láthatják ezeket a hihetetlen gyakorlatokat a kolostor történetének, drámai történelmének, a misztikus alapító, Bodhidharma és az ő szigorú élet-szabályainak kontextusába szőve.
A templom misztikus szépsége, a Song Shan hegy archaikus természeti ereje szintén megjelenik az előadásban, akárcsak a Kung-Fu szerzetesek lenyűgöző tömeggyakorlatai.
Az elmúlt 23 évben több mint 5 millióan látták és csodálták a Shaolin szerzetesek misztikus erejét 5 kontinensen, több mint 6000 előadás során.

„A mi to fo“ egy újabb lépés a látványos show továbbfejlesztésében, amely betekintést nyújt a nézőknek a misztikus régi Kínába.

Jegyár: 5900 / 6900 / 7900 Ft.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.