2018. május 26., szombat
Fülöp névnap

25-ből 22 Veszprém környéki polgármester Ovádi Pétert támogatja

Korábban függetlenként indult polgármesterek többsége is a Fidesz-KDNP jelöltjét látja legalkalmasabbnak a 2018-as országgyűlési választásokon a Veszprém megyei 1. számú választókörzetben.

Tábori Ferenc, Hárskút polgármestere hozta nyilvánosságra azt a támogatói listát, melyet Veszprém 1. számú választókerületének polgármesterei írtak alá. A nyilatkoztatot olyan településvezetők látták el szignójukkal, akik szerint a térség legalkalmasabb egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje a Fidesz-KDNP embere, Ovádi Péter.

A szerkesztőségünk számára is eljuttatott levélben az áll, hogy úgy látják, Ovádi Péter "mindent megtett azért, hogy az ezeken a településeken felmerülő fejlesztési igényeket megismerje, és azokat eljuttassa a megfelelő döntéshozókhoz. Ezen munkának köszönhetően a települések vezetőivel közösen sok kisebb-nagyobb sikert értek el, számos fejlesztés valósult meg, vagy éppen megvalósulóban van. Péter ezzel a munkával az elmúlt években rászolgált arra, hogy ő legyen a következő egyéni országgyűlési képviselőnk. Reméltem, hogy erről így gondolkodik a választókerületben a polgármester társaim többsége is. Ezért megkerestem őket, arra kérve, hogy egy közös nyilatkozat formájában támogassuk Ovádi Pétert, hogy őt válasszák meg a következő országgyűlési képviselőnek, hogy a megkezdett munkát már ebben a minőségben folytathassa és további közös sikereket érjünk el. A megkeresésemet a településvezetők örömmel fogadták és összesen végül 22-en írtuk alá a Pétert támogató nyilatkozatot".

Ovádi Péter újra láthatóvá tenné Veszprémet és környékét az országgyűlésben - vehir.hu

A Fidesz-KDNP hivatalosan is bemutatta Veszprém megyei 1. számú választókerületi jelöltjét. Porga Gyula polgármester szerint Ovádi Péter együttműködő, szorgalmas és megbízható képviselője lenne a térségnek. A Fidesz weboldalán tette közzé kedden a 106 egyéni körzetben induló jelöltjei névsorát. A megyeszékhelyet is magába foglaló Veszprém megyei 1.