Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Bemutatta videoklipjét a Badison zenekar!

2018. február 4. 10:23
Klippet készített első saját dalához a tapolcai-veszprémi zenekar, a Badison.

A BadIson zenekar 2016-ban alakult. Frenky (dob) Pittu (gitár) és Andriska (basszer) már hosszú ideje egy zenekarban játszottak. A srácok már ismerték Csicsát (ének) egy tehetségkutatónak köszönhetően, de lehetőségük még nem adódott a közös munkára. Eddig!

Az összhang azonnal megvolt köztük, olyannyira hogy 2017-ben meg is nyerték együtt a Hanghullám tehetségkutató legjobb zenekara díját.

A munka azóta sem állt le. Elkészítettek egy 6 dalos EP-t, és leforgattak egy profi videoklipet. A dalok magyar nyelvűek, ezek szövegeit zömében a kiváló szövegíró Borvári László álmodja meg.

A "Harc az álmokért" zenei alapját a zenekar alkotta meg, a felvételért/keverésért/masterért Fekete István (Pittu) felelt, a szöveget a már fentebb említett Borvári László írta aki többet között a United zenekar szövegírója is volt. A klipet az ImagiCORE készítette Németh Dániel "Kobe" rendezésével. A dal üzenete minden korosztályhoz elérhet, hiszen mindenkinek vannak álmai, céljai az élet bármely területéről is beszélünk. Számunkra a zene a közös álom amiért harcolunk - vallják.

A helyi zenekarok új dalait, klipjeit a jövőben is szívesen bemutatjuk itt, a vehir.hu HelloVP! rovatában. Csak dobjatok nekünk egy ímélt a szerkesztoseg@vehir.hu címre! ;)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.