Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Menedék az álmoknak

2018. február 6. 4:30
Portálunkon nemrégiben mi is megmutattuk a tapolcai-veszprémi BadIsOn zenekar első saját dalához készült videoklipjét. Megkértük a banda énekesét, Gácsi Istvánt, hogy egy villáminterjú erejéig avasson be minket még egy kicsit bővebben a zenekar életébe.

- Mesélj egy kicsit magatokról és a zenekarról!

- A zenekar három tagja (Frenky, Pittu, Andriska) tapolcai, itt is alapítottak zenekart hét éve. 2014-ben egy tehetségkutatón találtunk egymásra, ahol mi is indultunk az akkori zenekarunkkal. Már ott tervezgettük a közös munkát, de sajnos a távolság közbeszólt somogyi lakhelyem miatt. Végül 2016-ban sikerült Veszprém megyébe költöznöm. Ekkor a srácok nagy örömömre azonnal meg is kerestek. Már az első próbán kiderült, egyeznek az elképzeléseink: letisztult SteamPunk külsőt és befogadható dallamos rock zenét álmodtunk meg. Ajkán, a Hanghullám tehetségkutatón debütáltunk nagy sikerrel, és a legjobb zenekari díjjal távoztunk. Saját stúdióban saját profi felszereléssel készülnek a dalaink, mindent mi alkotunk meg, a szövegek nagy részét pedig Borvári László írja, aki az említett tehetségkutatón figyelt fel ránk.

Fotó: GRAB Photo/BadIsOn FacebookFotó: GRAB Photo/BadIsOn Facebook

- Min dolgoztatok azóta?

- Elkészítettünk egy 6 dalos EP-t, a Harc az álmokért című számunkhoz pedig egy videoklipet is leforgattunk. Saját stúdióban saját profi felszereléssel készülnek a dalaink, mindent mi alkotunk meg, a szövegek nagy részét pedig Borvári László írja, aki az említett tehetségkutatón figyelt fel ránk.

- Ha négy szóval kellene jellemezni, mit jelent nektek a zene, melyik négy szót választanátok?

- Menedék, üzenet, alkotás, szabadság.

- Tegyük fel, hogy a világon bárkivel adhattok egy közös koncertet. Melyik zenész vagy banda lenne az?

- A Useme, illetve a Stone Sour zenekarokkal bármikor szívesen lépnénk fel közösen.

Bertalan Melinda
további cikkek
A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze Valójában csak tégla és habarcs egyvelege mindaz, amit ma úgy ismerünk, hogy Veszprém város. Akkor mégis miért állja meg a helyét az a kijelentés, hogy Veszprémben az épületeknek lelke van? Az Európa Kulturális Főváros programnak köszönhetően a most napvilágot látott vaskos könyv erre ad választ. Összesen 380 oldalon keresztül mutatják be a város épített örökségét úgy, hogy a száraz évszámok helyett a házak saját történetét írják le, amik eddig aligha forogtak közszájon. ma 2:41 ,,Ember a rács mögött” - sosem látott kulisszatitkok a veszprémi várbörtön életéből kultúra ,,Ember a rács mögött” - sosem látott kulisszatitkok a veszprémi várbörtön életéből Jövő hét kedden nyitják meg hivatalosan az ,,Ember a rács mögött” című kiállítást a várbörtön falai között, amely eddig sosem látott módon kalauzolja el a látogatókat, bemutatva az elítéltek börtönben töltött mindennapjait.   2024. március 27. 21:36 #JÓÉJTPUSZIRA várja a veszprémieket Lackfi János programajánló #JÓÉJTPUSZIRA várja a veszprémieket Lackfi János A #jóéjtpuszi-kötet verseit hallhatjuk május 15-én Veszprémben. A Hangvillában fellép Lackfi János József Attila-díjas költő és Szirtes Edina Mókus Erkel Ferenc-díjas énekesnő, zeneszerző. 2024. március 26. 15:20 Szent Mihály veszprémi egyházának történeteit fűzték csokorba Veszprémi Érsekség Szent Mihály veszprémi egyházának történeteit fűzték csokorba Volt idő, amikor több mint száz kolostor működött a Veszprémi egyházmegyében. De IX. Pius pápa is kapott itt termelt somlói bort. A budapesti Mátyás-templom előtti Szentháromság-szobor pedig szintén Veszprémhez köthető. Az érsekség legújabb, hiánypótló kiadványa az egyházmegye ezeréves történetét mutatja be olvasmányosan, Gizellától napjainkig. 2024. március 26. 11:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.