Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

3D látványtervezés - művészet a fürdőszobában

2018. február 13. 11:00 // Forrás: http://www.debrecen-portal.hu/cikkek/művészet-fürdőszobában
Egy fürdőszoba elég összetett helyiség ahhoz, hogy tervezésekor minden berendezési tárgyat, felületet, fényviszonyt egyszerre „tartsunk szem előtt”.

Itt található egy otthonon belül a legtöbb beépített dolog, mint például a zuhanyzó, a kád, a mosdó, a wc, és gyakran bizony a mosógép is itt kap helyet. Az ablak általában kicsi, emiatt a mesterséges fény dominál még napközben is. Arról már nem is beszélve, hogy a burkolatoknak mindehhez igazodnia kell. Mindezt fejben elképzelni elég bonyolult dolog…

Ám ma már erre is létezik megoldás. A 3D-s látványtervezés segítségével a szakértő tervezővel együtt gyorsan és pontosan megtervezhetjük fürdőszobánkat. Napjainkban rengeteg féle falicsempe, járólap és dekor közül választhatunk. A hazai és külföldi designerek minden évben újabb és újabb kínálattal állnak elő. Lenyűgöző mintákat, különleges felületeket álmodnak meg, mindenféle színek és méretek kaphatóak,nem beszélve az izgalmas, egyedi dekorelemekről. Egyáltalán nem könnyű kiigazodni ennyiféle variációs lehetőség között; és természetesen nehéz elképzelni, hogyan fognak ezek együtt kinézni a fürdőszobában. Ám ha sikerült döntenünk adott csempe, padlólap, kád, kabin és szaniter mellett, kérhetünk segítséget a tervezőtől, aki a vevői kéréseknek és a lehetőségeknek megfelelően háromdimenziós, számítógépes rajzot készít. Ha nincs konkrét elképzelés akkor szívesen segítenek a vásárló ízléséhez illő teret kialakítani , természetesen a trendeket és a kiválasztott stílust is figyelembe véve. Így nem csak a választott burkolat minta és szín harmóniájáról győződhetünk meg, hanem láthatjuk az egész fürdőszobát a többi tárggyal együtt, sőt virtuálisan körbejárhatjuk. Így sokkal egyszerűbb még a számítógépen kijavítani a problémás területeket, és nem akkor kell, amikor már elkészült minden.

Tulajdonképpen a tervezésnek köszönhetően sokkal kisebb kockázatot kell vállalnunk és könnyedén, a megfelelő döntéseket meghozva, együtt megalkothatjuk álmaink fürdőjét!

Ön is arra vágyik, hogy fürdőszobája esztétikus, kényelmes, ideális, praktikus és nem utolsó sorban gyönyörű legyen? Akkor mindenképp éljen a szolgáltatásunkkal!

Laguna Fürdőszoba Szalon
8200, Veszprém, Mártírok útja 13. (Kis-Tesco és a Euronics mellett)
Tel/Fax : 88/404-794 Mobil: 70/777-6373
e-mail :laguna@lagunaveszprem.hu
lagunaveszprem.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.