Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Veszprémi kézilabdaünnep

2009. május 30. 22:59
Közönségtalálkozót rendeztek a Veszprém Aréna előtt a város két sikercsapatának tiszteletére.

A Veszprém Beton KC hölgykoszorúja magabiztosan lépte át az első osztály küszöbét, az MKB Veszprém KC férfijai pedig egy rendkívül embert próbáló tavaszi szezont követően veretlenül nyerték meg a magyar bajnokságot.

A szokatlan hideg ellenére összegyűltek a kézilabdabarátok az aréna előtt felállított színpadnál, és ünnepelték a sikeres veszprémi kézilabda évadot. A betonos lányok egy órán keresztül, nagy lelkesedéssel osztogatták az autógrammokat, majd elfoglalták a helyüket az első sorban, az MKB Veszprém KC képviselői mellett.

Elsőként Debreczenyi János, polgármester köszöntötte a megjelenteket, a két sikercsapat szurkolói sálját szorongatva a kezében. Ezt követően Donát Tamás színpadra szólította a Veszprém Beton KC játékosait és vezetőit, akiket a férfi csapat nevében Gulyás Péter köszöntötte, a lányoknak egy-egy szál virágot adott át. A nemes gesztust egy nagy betonos mezt viselő macival viszonozták a lányok.

A két csapat mérkőzéseinek legemlékezetesebb pillanatait rövidfilmek segítségével idézhették fel a résztvevők, természetesen Marian Cozma emléke előtt is tisztelegtek, aki a jövőben az aréna légkörébe beköltözve egyengeti a veszprémi kézilabdacsapatok útját.

Egy rövid szakmai értékelést is elhangzott az MKB Veszprém KC vezetői részéről, Mocsai Lajos, Csoknyai István és Magyarády Péter beszélt a csapat idei rögös útjáról és a nagyszerű közösségről.

Szombattól hétfőig a Sport-mozi Fesztivál keretein belül óriáskivetítőn láthatóak az MKB Veszprém KC és a Veszprém Beton KC mérkőzései 13 órától 18 óráig.

A kézilabdaünnep néhány pillanata, tréfás kommentárral:

   
Még sokat érhetnek a kézjegyek

   
                    Nem semmi ez a maci!                        Vajon min töri a fejét Hajnal Csaba?


  
           A Beton vezetői tényleg a jövőt építik!     A soha viszont nem látásra, másodosztály!
 

    Szombaton mi játszunk, vasárnap ti!          Melyik meccsre menjek? Mindkettőre!

 

Németh Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.