2021. március 8.
//
Zoltán névnap

Veszprémi kézilabdaünnep

2009. május 30. 21:59
Közönségtalálkozót rendeztek a Veszprém Aréna előtt a város két sikercsapatának tiszteletére.

A Veszprém Beton KC hölgykoszorúja magabiztosan lépte át az első osztály küszöbét, az MKB Veszprém KC férfijai pedig egy rendkívül embert próbáló tavaszi szezont követően veretlenül nyerték meg a magyar bajnokságot.

A szokatlan hideg ellenére összegyűltek a kézilabdabarátok az aréna előtt felállított színpadnál, és ünnepelték a sikeres veszprémi kézilabda évadot. A betonos lányok egy órán keresztül, nagy lelkesedéssel osztogatták az autógrammokat, majd elfoglalták a helyüket az első sorban, az MKB Veszprém KC képviselői mellett.

Elsőként Debreczenyi János, polgármester köszöntötte a megjelenteket, a két sikercsapat szurkolói sálját szorongatva a kezében. Ezt követően Donát Tamás színpadra szólította a Veszprém Beton KC játékosait és vezetőit, akiket a férfi csapat nevében Gulyás Péter köszöntötte, a lányoknak egy-egy szál virágot adott át. A nemes gesztust egy nagy betonos mezt viselő macival viszonozták a lányok.

A két csapat mérkőzéseinek legemlékezetesebb pillanatait rövidfilmek segítségével idézhették fel a résztvevők, természetesen Marian Cozma emléke előtt is tisztelegtek, aki a jövőben az aréna légkörébe beköltözve egyengeti a veszprémi kézilabdacsapatok útját.

Egy rövid szakmai értékelést is elhangzott az MKB Veszprém KC vezetői részéről, Mocsai Lajos, Csoknyai István és Magyarády Péter beszélt a csapat idei rögös útjáról és a nagyszerű közösségről.

Szombattól hétfőig a Sport-mozi Fesztivál keretein belül óriáskivetítőn láthatóak az MKB Veszprém KC és a Veszprém Beton KC mérkőzései 13 órától 18 óráig.

A kézilabdaünnep néhány pillanata, tréfás kommentárral:

   
Még sokat érhetnek a kézjegyek

   
                    Nem semmi ez a maci!                        Vajon min töri a fejét Hajnal Csaba?


  
           A Beton vezetői tényleg a jövőt építik!     A soha viszont nem látásra, másodosztály!
 

    Szombaton mi játszunk, vasárnap ti!          Melyik meccsre menjek? Mindkettőre!

 

Németh Attila

További cikkek

Már nem a Kristály vezeti a megyei élvonal tabelláját
Már nem a Kristály vezeti a megyei élvonal tabelláját
Az Ajka Kristály 1-1-es döntetlent játszott a Balatonalmádi csapatával a VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának rangadóján. A Tihany 10-3-ra kiütötte a Badacsonytomajt, amivel a tabella élére állt.
Cvijic szerint egy gól dönthet a magyar-szerb meccsen
Cvijic szerint egy gól dönthet a magyar-szerb meccsen
Dragana Cvijic, a szerb női kézilabda-válogatott beállója szerint egy gól dönthet a március 20-i magyar-szerb mérkőzésen, amelyet a győri olimpiai selejtezőtorna rangadójának tart.
Titkos vágyunk, hogy feljussunk az élvonalba – Lukács Péter
Titkos vágyunk, hogy feljussunk az élvonalba – Lukács Péter
Megszerezte az első góljait a Telekom Veszprém felnőttcsapatában Lukács Péter. A 18 éves, elsősorban a BFKA Veszprém U22-es gárdáját erősítő irányítót az első bakonyi évadjáról beszélt az utanpotlassport.hu-nak.
Gól nélküli hazai döntetlen
Gól nélküli hazai döntetlen
A Practical VLS 0-0-s egált játszott a vendég Ménfőcsanak alakulatával vasárnap a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.
Emlékgyűjtögető, avagy az emlékkönyvek divatvilága
Emlékgyűjtögető, avagy az emlékkönyvek divatvilága
Szamárfülekbe fogalmazott titkok, színes rajzolmányok, személyes üzenetek. Ismerős? De hol állnak most az emlékkönyvek a digitális világ virágzásának idején?