Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

’Biztonságban kell tartani az elért eredményeket’

2018. február 28. 7:37
Ovádi Péter Csepreghy Nándorral, a miniszterelnökség parlamenti államtitkárával tartott közös lakossági fórumot szerda este a Dózsavárosban.

Szinte teljesen megtelt teremben tartotta első veszprémi választási fórumát Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a Dózsa György Általános Iskolában.

Ovádi Péter szerint a térség jelenlegi országgyűlési képviselője 2015-ben arra kapott felhatalmazást, hogy pártpolitikai érdekeket félretéve dolgozzon Veszprém és a térség fejlődése érdekében, ám ahelyett, hogy ezt tenné, politikai csatározásokba bonyolódik, és felesleges konfliktusokat gerjeszt. Szerinte a független képviselő szembemegy a választók akaratával, hiszen a parlamentben többször is az emberek véleményével szemben szavazott. Magyarország nyolc év alatt számos eredményt ért el, (amit szerinte a jelenlegi képviselő nem tart annak) ám ezeket biztonságban kell tartani - mondta.

Ovádi Péter itt élő veszprémiként, a környék polgármestereivel együtt dolgozna a térségértOvádi Péter itt élő veszprémiként, a környék polgármestereivel együtt dolgozna a térségért

Csepreghy szerint

Ovádi alkalmas arra, hogy tovább vigye és erősítse mindazt, amit a kormány 2010 óta véghez vitt az országban.

Emlékeztetett: a Fidesz-KDNP-nek köszönhető, hogy az állam „házi feladatként” rendbe tette a gazdaságot, visszafizette az IMF-hitelt, 3% alatt tartja az államháztartási hiányt, a beígért 1 millióból már 736 ezer munkahelyet hozott létre, és hogy a mai napig 0% körüli az infláció.

Kiemelte, a szocialista kormány kiszolgáltatottá tette az országot, mára viszont Magyarország visszakapta önbecsülését, fel mer vállalni vitákat, és nagyobb ereje van, mint amekkora mérete alapján elvárható lenne.

Csepreghy Nándor a dózsavárosi iskolában tartott lakossági fórumonCsepreghy Nándor a dózsavárosi iskolában tartott lakossági fórumon

Az államtitkár szerint az is bebizonyosodott, hogy az annak idején sokat bírált határkerítés megépítése és az eköré felépített intézkedések jó ötletek voltak, hisz ezek nélkül az elért eredmények veszélybe kerülnének. Ahhoz azonban, hogy Magyarország biztonságban működjön tovább, a választókra is szükség van, hiszen Hódmezővásárhely példája jelzi, hogy nincs előre lefutott meccs - mondta.

Ge. Á.
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.