Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Az EU nem fogja elismerni az önkényesen elcsatolt Krímben tartandó orosz elnökválasztást

2018. március 12. 15:07 // Forrás: mti

Federica Mogherini, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn leszögezte, hogy az EU nem ismeri el törvényesnek a Krím elcsatolását Ukrajnától - így az ottani orosz elnökválasztást sem -, továbbá fenntartja az Oroszországgal szembeni szankciókat mindaddig, amíg a Donyec-medencei fegyveres konfliktus békés rendezését célzó minszki megállapodásokban foglaltak nem teljesülnek.

Mogherini emellett felszólította Oroszországot, hogy engedjen szabadon mindenkit, akit területén és a megszállt Krímben törvénytelenül tart fogva.

vehir.hu
további cikkek
A hétfői elektromos vihar csak ízelítő volt a természet erejéből A hétfői elektromos vihar csak ízelítő volt a természet erejéből Mintha egy keményebb rave-party lett volna Veszprémben, olyan hatása volt a hétfő esti viharnak, ahogy egy órán keresztül megállás nélkül villódzott az égbolt a villámoktól. A jelenség viszont nem rendkívüli, sőt, van a Földnek olyan pontja, ahol szinte egész évben ezt látják az ott élők, ha kinéznek az ablakon. 2023. augusztus 29. 11:15 Hétfő estére háromezer fölé nőtt a földrengés áldozatainak száma Hétfő estére háromezer fölé nőtt a földrengés áldozatainak száma Több erős földrengés is megrázta Törökországot hétfőn, estig már több mint háromezer halottról tudunk. 2023. február 6. 12:45 Az IMF rontja az idei világgazdasági előrejelzését Az IMF rontja az idei világgazdasági előrejelzését A Nemzetközi Valutaalap (IMF) júliusi jelentésében jelentősen rontja a világgazdaság idei várható teljesítményével kapcsolatos előrejelzését - mondta Ceila Pazarbasioglu, az IMF stratégiai, politikai és elemzési osztályának igazgatója a G20-ak pénzügyminisztereinek és jegybanki vezetőinek az indonéz Bali szigetén rendezett találkozóján vasárnap. 2022. július 18. 13:19 Repülő emberek a világban Hétvezér Repülő emberek a világban Talán minden ember életében megfogalmazódik legalább egyszer a gondolat: de jó lenne repülni! Íme néhány egészen emberfeletti mutatvány, amelyek bebizonyítják, nem is olyan lehetetlen! 2020. október 14. 4:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.