Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Születésnapi zumba Barbival

2018. március 20. 9:09
A Zumba Fitness Barbival „címmel” sok helyen találkozhattunk már, Benedek Barbara immáron 7 éve foglalkozik ezzel a zenés, táncos mozgásformával, amely rendkívül sokféle korosztályt ragadott magával, az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig mindenki megfordul az óráin.

Mit tudhatunk a zumbáról, mit tudhatunk Benedek Barbaráról…

Benedek Barbara: egészen kiskoromtól kezdve a tánc rabja voltam, már kisiskolásként táncot tanultam. A rock and roll indított el az úton majd rövidesen a latin táncokra váltottam át. A tánc és a zene szeretete azóta is meghatározza a hétköznapjaimat. Így amikor a zumba oktatás lehetősége megjelent előttem, úgy gondoltam ez egy kiváló alkalom egy olyan mozgásforma elsajátítására, ami tökéletesen ötvözi az aerobic és a tánc előnyeit. Számomra a zumba egy olyan szenvedély, ami kikapcsol a hétköznapi rohanásból, feltölt, és boldogsággal tölt el, ha megoszthatom ezt az élményt, minél több emberrel. Az óráimon nincs alsó vagy felső korhatár, mindenkit szeretettel várok, akik hangsúlyt fektetnek az egészséges életmód részeként a mozgásra, céljuk az alakformálás és az állóképesség fejlesztése , szeretik a zenét és a jó hangulatot. Fontos tudni, hogy nem baj, ha nem sikerül elsőre egy-egy mozdulat vagy éppen elkalandozik a figyelmünk, egyszerűen csak az a lényeg,hogy aki eljön az órámra mozogjon és érezze jól magát.

A március 30-án 19:30-kor kezdődő születésnapi buli kiváló alkalom arra, hogy azok is betekintést nyerhessenek a zumba rejtelmeibe, akik még soha nem próbálták, így sok szeretettel várok minden érdeklődőt a Kossuth Lajos Általános iskola tornatermében egy fergeteges disco party-ra.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.