2020. december 5.
//
Vilma névnap

A beruházásokat nem pártok működtetik / Mihalovics: az MSZP újra a megtévesztés politikájához folyamodott

2009. június 4. 10:27
A veszprémi önkormányzati képviselő szerint több szempontból aggályosak a helyi MSZP szórólapjai, melyeket a kampány alatt terjesztettek.

- Örömmel olvastam az anyagokban, hogy a párt dicsérettel illeti Veszprém és környékének a fejlődési ütemét, ám ezeknek saját sikerként való feltüntetését semmiképp nem tartom becsületesnek. Az utóbbi évek beruházásait ugyanis nem pártok működtetik, így azoknak megvalósulása sem az ő érdemük. Uniós forrásokról van szó, melyekre a képviselő testület döntései alapján a város pályázik - mondta a képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Példaként említette a Szalézi Szent Ferenc Kommunikációs Központ beruházását, melyet az MSZP szintén saját sikerként említ. Ez azonban egyházi pályázat eredménye - hangsúlyozta - sem a magyar kormánynak, sem a bal oldalnak nincs hozzá köze.

A képviselő szerint a párt, ahelyett, hogy idegen tollal ékeskedne, szórólapjain más kérdésekre adhatna választ. - Szívesen olvasnám a magyarázatot arra, hogy az ország fejlődési üteme hogyan apadt az utóbbi években 4,8%-ról 0,5%-ra, vagy azt, hogy miért nőtt Magyarország GDP-hez viszonyított államadóssága 59-ről 73%-ra?

Mihalovics Péter szerint az MSZP már nem először alkalmazza a megtévesztés és félrevezetés politikáját. Tudni kell nemet mondani, a lakosság pedig úgy teheti ezt meg, ha a június 7-én a lehető legtöbben urna elé járulnak és szavazatukkal a Fideszt támogatják.

vehir.hu

További cikkek

Szán helyett elektromos autóval érkezett a Mikulás Veszprémbe
Szán helyett elektromos autóval érkezett a Mikulás Veszprémbe
A Mikulás már szombaton megjelent Veszprémben, igaz a járványhelyzet miatt nem a megszokott rénszarvasszánon. A célja azonban így sem változott: megajándékozni a jó és szemfüles kisgyermekeket.
Mikuláscsomaggal kedveskedett a kórházban ápolt gyermekeknek az állatkert
Mikuláscsomaggal kedveskedett a kórházban ápolt gyermekeknek az állatkert
Száz meglepetéscsomagot osztottak ki a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályának.
Írásban válaszolt a veszprémiek kérdéseire a polgármester
Írásban válaszolt a veszprémiek kérdéseire a polgármester
Mivel a jelenlegi helyzetben nem lehet közmeghallgatást rendezni, Porga Gyula polgármester írásban fogadta a kérdéseket és mindenkinek személyesen válaszolt. Néhány, sokak által felhozott témával kapcsolatban közleményben is összefoglalta álláspontját.
Megnyitott az eplényi síaréna
Megnyitott az eplényi síaréna
Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont csütörtökön a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek.
Csak az számít, mire van szüksége az embereknek
Csak az számít, mire van szüksége az embereknek
Rekordszavazattal választották meg két és fél éve országgyűlési képviselőnek, most pedig már az állatok védelmét is rábízták országos szinten. Ovádi Péterrel beszélgettünk parlamenti kulisszatitkokról, a miniszterelnökről, „gombnyomogatásról” és 2022-ről.