2019. március 26., kedd
Emánuel névnap

Az amerikai Fox News szerint nem mond hülyeséget Orbán a bevándorlásról

A miniszterelnök egy korábbi beszédét elemezték, szerintük Orbán az egyik olyan politikus ma Európában, aki nyíltan figyelmeztet a nyugati civilizáció kihívásaira.

Még februárban volt téma a Foxon Orbán Viktor kampánynyitó beszéde. A műsorvezető, Tucker Carlson szerint végre van egy politikus Európában, aki nem fél kimondani, hogy milyen veszélyeket rejt magában a tömeges bevándorlás. Azt is mondja, hiába igazolják statisztikák a miniszterelnököt, még mindig igazságtalanul bélyegzik meg Európában.

Az Európai Unió vezetői természetesen Orbánt autoriternek nevezik, ami elég vicces, főleg, hogy az ő mottójuk az, hogy csináld, amit mondunk, különben demokráciagyűlölő vagy. Ez elég orwelli, nemde?!”

-mondja Tucker.

Az Orbánra vonatkozó teljes szöveg egyébként itt olvasható:

Van legalább egy politikus Európában, aki nem fél attól, hogy rámutasson milyen veszélyes lehet a kontinensre egy olyan társadalom létrehozása, melyet Európa vezető politikusai szeretnének, miközben a kontinens polgárai teljesen ellenzik ezt. Orbán Viktor kampányindító beszédében arra figyelmeztetett, hogy a brüsszeli, berlini és párizsi politikusok tömeges bevándorlás iránti rajongása tönkre fogja tenni a nyugati civilizációt. Ellenlépések nélkül Európa muszlim többségű lehet, a keresztény kultúra pedig eltűnhet.

A statisztikák Orbán Viktort igazolják: Magyarország lakossága 10 millió alatt van, születési arányszáma alacsony, így akár egy nem túl nagy bevándorlási hullám is elég lehet arra, hogy a muszlimok ellepjék az országot, eltörölve ezzel ott egy több ezer éves kultúrát. Amerikát ez annyira nem rázná meg, viszont ha egy föld már ezer éve a tiéd, akkor téged sem hagyna a dolog hidegen.

Tavalyi közvélemény-kutatások bizonyítják, hogy Európa más országainak lakói is hasonlóan vélekednek, a német, francia, olasz, belga és további országok polgárainak többsége a muszlim országokból való tömeges bevándorlás azonnali megállítása mellett voksolt. Az Európai Unió vezetői természetesen Orbánt diktátornak nevezik (hát ez nagyon vicces!), főleg, hogy az ő mottójuk az, hogy ”csináld, amit mondunk, különben demokrácia-gyűlölő vagy„. Ez elég orwelli, nemde?!