2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina névnap

Minden mellébeszélés nélkül: FIDESZ

A jelenlegi kormány a tönk széléről hozta vissza az országot, és tette sikeressé, erőssé.

Sok mindenről beszélhetünk a jelenlegi kormány kapcsán. De egyet nem lehet, nem szabad megkerülni: a FIDESZ kormány a bal-liberálisok ámokfutása után a szakadék széléről hozta vissza az országot. Leírtak minket, amikor jött a jelenlegi kormány és csodát tett.

A hitelminősítők nem találták befektetésre alkalmasnak az országot. Most egymás után azt jelzik, Magyarország jó hely, érdemes itt befektetni. Ennyi. Ez mindent elárul.

2010-ben 73 500 forint volt a minimálbér, most 138 00 Ft. A szakmunkás minimálbér 89 500 forintról 180 500 forintra emelkedett.

Folyamatosan csökkent az államadóság az elmúlt nyolc évben. A költségvetési hiány 3% alatt maradt.

A kormány a sikert nem megszorításokkal, hanem adócsökkentéssel, a vállalkozók terheinek csökkentésével, az uniós források hatékony lehívásával érte el.

A siker eredményeit a családokra fordították. Rezsit csökkentettek, támogatták a gyerekeket vállalókat, gondoltak az idősekre.

Biztonságot teremtettek. Nem engedtek, engednek a nyomásnak. Hozzánk nem jöhetnek migránsok, ezért nem nőtt a bűnőzés, nem jelent meg a terror hazánkban.

Jól, jobban élünk. Biztonságban élünk.

A mostani szavazás erről szól. Erről a megkezdett munkáról. Annak folytatásáról.

A FIDESZ bizonyított. A bal-liberális oldal pedig leszerepelt, hiszen a mostani kormányzat előtti nyolc évben hibát hibára halmoztak. Tönkretették az ország gazdaságát. Nem segítettek az embereknek, hagyták őket az adóságcsapdában vergődni. És ezek a politikusok jelennek meg újból. Kritizálnak, szebb jövőt ígérnek. De semmi erkölcsi és szakmai alapjuk ehhez.

Nyolc év. Ennyit kaptak ők is, és a FIDESZ is eddig. Óriási különbség van a két nyolc év között. A bal-liberális oldal gazdaságilag, emberileg tönkrevágta az országot. A FIDESZ megoldotta a válságot és sikeressé tette azt.

Április 8-án erre is szavazunk, ezt is minősítjük, értékeljük. Választhatunk melyiket akarjuk. Válságot? Vagy a sikert, a jólétet?