Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Egyedülálló hétvégi program a Veszprémvölgyben

2018. április 19. 14:40 // Forrás: VKSZ Zrt
Napelemmel működő játékok, próbakör az elektromos robogóval, szénlábnyom számolás, ehető tányér kóstolgatás, házi praktikák a zöldhulladék hasznosítására, játék, sport minden mennyiségben!

A Föld Napja nálunk nem múlhat el észrevétlen. Újragondolunk, végigjárjuk a korokat, hozzuk az őseinktől elsajátított módszereket és ugrunk egy hatalmasat a jövőbe! Bebizonyítjuk, hogy a fenntarthatóságot nem csak tudományosan lehet szemlélni, hanem a hétköznapokban kell megélni. Lehetőség lesz kipróbálni és a saját szemünkkel megtapasztalni a napelem hasznosítását, bepillantani az elektromos járművek világába, de lesz lehetőség újrahasznosított anyagokból játékokat készíteni, kézműveskedni a kicsiknek és játékos formában tanulni a környezet tiszteletét.

Ingyenesen és biztonságos körülmények között kipróbálható a sziklamászás, lehet tesztelni kerékpárpályán a részeg szemüveget, evezni a Séd-patakban, kipróbálható a térképes tájékozódási futás. Nyitva lesz a Völgy Büfé, frissen sül a kürtős kalács és őstermelők gondoskodnak friss gyümölcsről, mézről és egyéb egészséges harapnivalókról.A völgybejutásról a VT ARRIVA jóvoltából személyszállító busz gondoskodik.

Egyedülálló hétvégi program szombaton a diákoknak, vasárnap az egész családnak!

Fenntarthatóság mindenKOR - Veszprémvölgy

április 21. szombat 8.00 – 16.00 (délelőtt diákok és szervezett iskolai csoportok)

április 22. vasárnap 9.00 – 16.00

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.