Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ha egészség, akkor Csipkerózsa Vitamin Centrum

2018. április 23. 6:00
A Csipkerózsa Vitamin Centrum a Cserhát lakótelep 5./A szám alatt várja az egészséges biotermékek iránt érdeklődőket.

Sokan, ha meghallják a bio vagy biobolt szót, rögtön megjegyzéseket tesznek, mások pedig már tudják, hogy ezeken a helyeken megbízható termékekhez juthatnak, amelyekkel tehetnek az egészségükért. A bioboltok független szervezetek által bevizsgált, minősített, természetes alapanyagokból készült, mesterséges adalékoktól mentes termékeket árulnak. Összességében úgyis akkor láthatjuk az eredményeket, ha a saját bőrünkön teszteljük a termékeket.

Veszprémben több biobolt közül is választhatunk, emeljünk most ki egyet.

A Csipkerózsa Vitamin Centrumba azért érdemes betérni, mert vitaminok, étrend kiegészítők, konyhai élelmiszerek, hűtött vegán termékek széles választéka várja az ide látogatókat. A választék folyamatosan megújul – amelyről mindig olvashatunk a biobolt facebook oldalán.

Fontos kiemelni, hogy kérdéseinkre nem egy sima eladó, hanem szakértő természetgyógyász, fitoterapeuta válaszol. Egy személyes példa: migrén elleni teakeveréket kerestem, az egyik bioboltban azt mondták, hogy nem tudnak ilyen teakeveréknek a létezéséről, mire a Csipkerózsa Vitamin Centrumban rögtön többet is ajánlottak. Ha egy városban több biobolt is van, érdemes összehasonlítani az árakat. Előfordult, hogy ugyanazt a biosampont 200 Ft-tal olcsóbban tudtam megvásárolni itt, mint más veszprémi bioboltban.

A Csipkerózsa Vitamin Centrumban foglalkoznak a betérővel, eddig mindig úgy sikerült érkeznem, hogy a fitoterapeuta hölgy éppen tanácsokkal látta el az előttem állókat. Mindez úgy történik, hogy bátran ajánlanak konkurenciát, ha náluk véletlenül nincs meg valamilyen termék – ebből is látszik, hogy nekik a betérő beteg vagy csak az egészségéért tevő a legfontosabb.

A biobolt aktívan vezeti facebook oldalát, ahol folyamatosan megújult tartalommal, hasznos cikkekkel, akciókkal, nyereményjátékokkal várják az érdeklődőket.

Tokos Bianka
további cikkek
Egy falusi kisbolt hangulata a város szívében Egy falusi kisbolt hangulata a város szívében Alig több mint egy évvel ezelőtt indult el a Pekedli termelői webshop, az ötletgazdák, Kis Nóra és Juhász Péter pedig úgy döntött, online piacterüket fizikai formában is elérhetővé teszik és Pekedli Szatócsbolt néven üzletet nyitnak az Óváros tér környékén. Megnéztük, mire számíthatnak majd a vásárlók. 2021. november 9. 11:26 Veszprémben otthon érzem magam Veszprémben otthon érzem magam „Amikor eljött a felsőoktatási felvételi ideje, én nem szakmát választottam, hanem minden szakot megjelölve a Pannon Egyetemet és Veszprémet, mert itt otthon érzem magam.” Így vall a városhoz fűződő olthatatlan szeretetéről Ovádi Péter önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje, miközben sorra felfedezzük legkedvesebb veszprémi helyeit. 2018. április 6. 4:00 10 éves az Ezüst Holló Patika 10 éves az Ezüst Holló Patika A kerek évfordulót ünneplő gyógyszertár a Halle utca 5/G szám alatt várja a betegeket. 2018. február 20. 4:30 Miért jó hely a Marica? Miért jó hely a Marica? Nem is kell belépnünk az étterembe, máris megtudhatunk több különlegességet is a helyről, ha csak felmegyünk a facebook oldalára, ahol saját virtuális valóságot hozott létre. Naponta jelentkeznek friss poszttal, amelyekben szépen megkomponált ételek képeit láthatják a netezők, s így az étterembe való betérésre csábítanak. 2018. január 30. 12:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.