Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is lesz gördeszkás majális Veszprémben

2018. április 25. 10:43
Hétfőn belvárosi versennyel, kedden Balatonalmádiba való legurulással, lángossal és Balatonnal.

"A minden évben megrendezett STÉG Gördeszkás Majális idén sem maradhat el! Április 30-án egy King of The Line versennyel indítunk, ahova várunk mindenkit szeretettel, akár indulóként, akár közönségként"- írják oldalukon a szervezők, ahol minden részletes információt meg lehet találni az eseménnyel kapcsolatban.

Kedden, azaz május 1-én pedig a gördeszkások körében már fogalomként ismert Balatonalmádiba való legurulással telik a nap:

"A város széléről indulunk, általában kellemes bakonyi hátszéllel. A bicikliúton megyünk végig, az első szakaszon szinte „síkban” ultraminimál leejtéssel, hosszan és egyenesen. Nevezhetnénk unalmasnak, de ha kezdő deszkás vagy, ez igazán klassz bemelegítő szakasz, enyhe chillout felhanggal a haladóknak és a profiknak.

Első pihenőnk Szentkirályszabadján a kocsmában lesz. Igazi retro helyen, eredeti kutyaugatós és kóbormacskás hangulattal, kisüveges üdítővel és ropival. Némi szusszanás után átgurulunk a falun, ki a szántóföldek ölelő csendjébe. A lágy domborulatok okoznak némi izgalmat gurulás-technikailag, de egyáltalán nem para kezdőknek sem. Az erdőhöz érve egy kicsit izgalmasabb a környezet, a sok zöld kifejezetten jó hatással van a lelkünkre – is.

Itt a semmi közepén tartjuk második pihenőnket, hogy ne csak a tüdőnk legyen fullosan tele friss Balaton-felvidéki levegővel, de a folyadékot is pótoljuk a Zöldben. Itt már azért érezni fogod a longboard lényegét. Te, a deszkád és az út. Már érzed a lábadban, az agyadban és a lelkedben is. Mind ezt érezzük. Gurulni akarunk, és ennyi. Semmi mást.

A cél a Wesselényi strand. A sunshine, és a real chillout. A lángos a fagyi és társai. Mögötted az út, előtted a tó, benned a szabadság hihetetlen érzése. Élni jó - de érezni, hogy élsz még jobb. A város dübörgésétől a suttogó tópartig gurulni kihagyhatatlan élmény."

Facebook esemény itt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.