Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hetedik alkalommal rendeznek jótékonysági napot a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért

2018. május 7. 1:30
Vetélkedők, főzőverseny, foci, koncert és Harley Davidson simogatás is lesz május 19-én a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren.

A Kolostorok és Kertek rendezvénytéren hetedik alkalommal tartja meg jótékonysági napját a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. A civil szervezet a hivatalosan Családi Egészség-, Környezetvédelmi és Sportnap nevű esemény teljes bevételét a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére fordítja. A támogatók részére idén rendezik meg először a Magyar Étkek Főzőversenyét - mondta a hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatón Molnár Roland, az egyesület elnöke, aki kiemelte, hogy minden résztvevő ingyenesen vállalta a közreműködést.

A május 19-i napon drogprevenciós és fogászati előadás, környezetvédelmi vetélkedők, ügyességi versenyek, pónilovagoltatás, rendőrségi kutyás bemutató, kispályás labdarúgó mérkőzés (VVHHFE- VSZC Ipari Szakgimnázium), bábelőadás, bűvészbemutató, musical, táncegyüttesek bemutatója valamint Harley Davidson simogatás is lesz.

A teljes programot itt lentebb lehet megnézni:

Ovádi Péter országgyűlési képviselő szerint a VVHHFE ezen programjával is a már tíz éve tartó veszprémi közösségépítését folytatja tovább, és teremt értéket. Szabó Péter, a rendezvénynek helyt adó Kolostorok és Kertek Kft. ügyvezetője elmondta, az idén hosszabb lesz a rendezvény, igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy a területen egy teljes napot el lehessen tölteni.

Molnár Roland, Ovádi Péter és Szabó Péter Molnár Roland, Ovádi Péter és Szabó Péter

Idén a támogatók részére először rendezik meg a Magyar Étkek Főzőversenyét, melynek témája a pörkölt lesz. A látogatók ezer forintos kóstolójeggyel választhatnak majd ezek közül, mellyel az egyesületet támogatják. Eddig 18 csapat jelentkezett, ennyi fajta pörkölt biztosan lesz - mondta a főzőverseny szervezője, Békefi József.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.