Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

A Fidesz Kovács Áront indítja az időközin

2018. május 23. 17:36
A Fidesz a 8-as számú választókörzetben Kovács Áront indítja a július 15-i időközi önkormányzati választáson.

Az időközi választásra azért van szükség, mert Ovádi Péter, a városrész korábbi önkormányzati képviselője parlamenti képviselő lett, az összeférhetetlenség miatt pedig le kellett mondani önkormányzati székéről. A választást július 15-ére írták ki, abban csak a veszprémi 8. számú választókörzetben élők érintettek.

Kovács Áron 39 éves, Veszprémben született, itt nőtt fel, jelenleg is itt él. Egy informatikai vállalat csoportmunkájáért felel, földrajz-történelem szakos tanári -és természetvédelmi mérnök diplomával rendelkezik.

Kovács Áron a Fidesz jelöltjeKovács Áron a Fidesz jelöltje

Szerdai bemutatkozó sajtótájékoztatóján azt mondta, mivel közel áll hozzá a természetvédelem, megválasztása esetén ilyen területen is szeretne tevékenykedni. Azt mondja, Ovádi Péterhez hasonlóan ő is aktív és elérhető képviselő szeretne lenne a városrészben.

A körzet korábbi önkormányzati képviselője, Ovádi Péter elmondása szerint büszkén képviselte az itt élőket, akiknek köszönetet mondva emlékeztetett, az elmúlt nyolc évben számos fejlesztés valósult meg a körzetben: rekonstruálták a Vörösmarty teret, felújították az Ördögárok utcai rendelőt, megújult a Cholnoky utcai autóbusz öböl, felújították a csatornát a Hunyadi utcában, a Kalmár térre játszóeszközöket helyeztek ki, kialakítottak egy parkot a Cserepes utcában, megújult az Ördögárok utcai játszótér, a Borsos utca új útburkolatot kapott, hamarosan pedig elindul a szabadságpusztai kerékpárút építése is. Reményei szerint Kovács Áronnal együttműködve tehet még hozzá a körzet sikereihez.

Porga Gyula, Kovács Áron és Ovádi PéterPorga Gyula, Kovács Áron és Ovádi Péter

Porga Gyula polgármester szerint Veszprém az elmúlt években dinamikus fejlődésen ment keresztül, mely a lakosok, a civil szervezetek, az intézmények és vállalkozók mellett a mindig csapatban gondolkozó képviselő testület sikere is. Kovács Áronról azt mondta, Ovádi Péter megüresedett helyére joggal pályázik, hisz elődjéhez hasonló szellemiséget képvisel, és ő jelentené a veszprémi fejlődés egyik folytonosságát.

Porga Gyula polgármester szerint Kovács Áron jelentené a folytonosságotPorga Gyula polgármester szerint Kovács Áron jelentené a folytonosságot

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.