2019. március 19., kedd
József névnap

Családi Nap a Veszprémvölgyben

Helyszín: Kolostorok és kertek területe Esőhelyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ Időpont: 2018-06-30 14:00 - 20:00

15.00-20.00 Ramazuri Játéktér - szórakoztató játékok és játszóházak
Egyedi, színes, kézzel készített játékok természetes anyagokból. A kézműves foglalkozások során a gyerekek a legegyszerűbb dolgokból készíthetnek érdekes tárgyakat, játékokat, figurákat.

15.00-20.00 Helen Doron Nyelviskola - A Helen Doron English a világon egyedülálló módszer és intézmény, lépésről-lépésre felépített tananyagokkal, személyiség- és tevékenységközpontú pedagógiával. A gyerekeket kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással, angol mesékkel és játszószőnyeggel várják.

15.00-17.30: Jótékonysági tókerülő séta nyereményjátékkal
(Europe Direct)
A jótékonysági sétára a helyszínen, az EUrópa-sátorban lehet nevezni bármilyen jellegű és mennyiségű állateledellel.
A séta során rövid de annál szórakoztatóbb uniós feladatok várnak a résztvevőkre.
A feladatokat teljesítő nevezők között egy, a Veszprémi Állatkertbe szóló éves családi bérlet kerül kisorsolásra.
A állateledelek a Veszprémi Állatvédő Egyesület négylábú lakónak kerülnek felajánlásra.

15.00: Szalay Gyula és Kiss Richárd bűvészelőadása kicsiknek és nagyoknak
(Europe Direct)
A humorban és izgalomban gazdag műsor bűvészmutatványai a lehetetlen birodalmába repítik a nézőket. A vállalkozó szellemű gyerkőcök bűvészsegédek lehetnek, munkájukat apró ajándékokkal hálálják meg mestereik.

15.30 Körforgás - Szalóki Ági gyerekkoncertje
A koncert során a gyerekek és a szülők körében is népszerű Körforgás, a Cipity Lőrinc, a Gingalló és a Téli-nyári laboda című lemezek dallamaiból hallhatnak válogatást az érdeklődők. A dalok a magyar, cigány, az afrikai mali és pigmeus, az indiai zenei hagyományok mellett a jazz és a könnyűzene színes, izgalmas világból is merítenek.

17.00 Ördöngős mese - a Ramazuri Bábszínház előadása
A három magyar népmeséből álló interaktív műsor során a gyerkőcök "igazi" színészekké válnak, a történet aktív szereplői lesznek.

18.00 Fellép GÁJER BÁLINT
a mai magyar swing'n' pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

A Veszprém Megyei Europe Direct iroda az Európa-sátorban uniós információszolgáltatással, kiadványokkal, ügyességi és logikai játékokkal, arc-és testfestéssel várja a kicsiket és nagyokat. Az Európa-totó helyes kitöltői esélyessé válnak egy máltai nyereményútra. Partnerként közreműködik a veszprémi Új Nemzedék Központ.

Esőhelyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ

A belépés díjtalan!