2019. március 19., kedd
József névnap

Zenélő Udvar a Dubniczay-palota teraszán

(Veszprém, Vár u. 29.) Esőhelyszín: Agóra Veszprém

Június 27-én, szerdán 19.00 órakor
ÉSTE Formáció
Süle-Trócsányi Szerzői Est

Szórakoztató zenés kalandozás, A DAL 2018. döntőjébe jutott Süle Zsolt kompozícióival és elsősorban a Hollywoodoo zenekarból és a „Taxidermia” című filmből jól ismert Trócsányi Gergő szövegeivel. A Formációnak eddig megjelent két nagylemeze: A Bolond, a majom, Én és Te? (2015) Magamat rázom a fa tetejéről (2017).

Közreműködnek: Bardon Ivett, Dobosi Gergely, Marton Zoltán, Kulics Ádám, Kiss Gergő, Ruha Arnold
A belépés díjtalan!

Június 28-án, csütörökön 19.00 órakor
Kalmus Felicián
#randomcello
Komolyzene felrázva, nem keverve...

Felicián műsorában a legnagyobb klasszikusok mellett filmzenék, népdalok, és saját szerzeményei is megszólalnak. Játsszon bármit, egyrészt az magán hordozza egyedi, senkivel össze nem téveszthető stílusát, másrészt zenei sármja játszi könynyedséggel nyitja meg a hallgatók szívét a komolyzene irányába.Gyönyörű ívekben gondolkodva vezeti végig hallgatóit egy sziporkázóan színes instrumentális zenei világban. Otthonosan kombinálja a szimfonikus hangzást és az elektronikus zene elemeit de amikor egy dal úgy kívánja, saját csellójátékát többszörözi meg a manapság oly divatos technikai bravúrral.
A belépés díjtalan!

Június 29-én, pénteken 19.00 órakor
„Átlátszó víz legyen...”
Cseh Tamás emlékest

Közreműködik: Joós Tamás és Hegyi Norbert

Talán Cseh Tamás sem gondolta volna, hogy az általa énekelt dalok a saját korosztályán kívül a generációk széles körét szólítják majd meg. Az Ascher Színház két művésze, Joós Tamás és Hegyi Norbert azokból a dalokból formált emlékműsort, melyek egyre mélyebben rögzülnek az egymást követő nemzedékek emlékezetében, és az idő múlásával népdalértékűvé nemesülnek.
A belépés díjtalan!