2019. június 20., csütörtök
Rafael névnap

Leadta ajánlásait és nyilvántartásba vették a fideszes Kovács Áront

Hegedűs Barbara frakcióvezető szerint jelöltjük hatékonyan működne együtt a városvezetéssel.

Hivatalosan is leadta ajánlásait és nyilvántartásba vették az időközi választásokra a Fidesz jelöltjét, Kovács Áront.

Az időközi választásra azért van szükség, mert Ovádi Péter, a városrész korábbi önkormányzati képviselője parlamenti képviselő lett, az összeférhetetlenség miatt pedig le kellett mondani önkormányzati székéről. A választást július 15-ére írták ki, abban csak a veszprémi 8. számú választókörzetben élők érintettek.

Hegedűs Barbara, a Fidesz helyi frakcióvezetője szerint a fejlődő Veszprémhez stabil és egységes városvezetésre van szükség. „Úgy gondoljuk, hogy Kovács Áron hatékonyan működne együtt a városvezetéssel, és sikeresen tudná képviselni az itt élők érdekeit, és kezelni az itt élők gondjait.”

Kovács Áron és Hegedűs Barbara a június 13-án tartott sajtótájékoztatón VeszprémbenKovács Áron és Hegedűs Barbara a június 13-án tartott sajtótájékoztatón Veszprémben

Kovács Áron a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, az elmúlt hetekben a választókerületet járta, melynek során több mint százan keresték meg problémáikkal és észrevételeikkel. Ezek jellemzően az utak és járdák állapotával, a parkolással és a zöldhulladék elszállításával kapcsolatos kérdések voltak, melyeket megválasztása esetén igyekezne megoldani.

Kiemelte, szükség van a személyes és elérhető képviseletre, ezért a közeljövőben lakossági fórumokat tart majd a 8. számú körzetben élőknek.