Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pulcsis időben startolt el a veszprémi sörfesztivál

2018. június 15. 4:01
Idén már hatodik alkalommal indult el csütörtök este a Veszprémi Sörfesztivál a Historia Kertben. Június 17-ig ötven féle hazai és nemzetközi kézműves sört lehet majd kóstolni.

A korábbi sikereknek köszönhetően idén már hatodik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Sörfesztivált. Az eseménynek a Historia Kert ad otthont június 14. és 17. között, ahol az ország az minden tájáról érkező söröket lehet végigkóstolni. Ötvenféle hazai és nemzetközi kézműves sör, élő koncertek, DJ-k, szórakoztató és változatos kísérőprogramok, kézműves vásár vár minden látogatót - hangzott el a pulóveres csütörtök esti megnyitón. A meteorológia szerint péntek este már kellemesebb idő várható.

Szűcs Balázs, a Historia cégcsoport ügyvezetője a megnyitón azt mondta, az elmúlt évek tapasztalatai alapján állították össze a sörkínálatot és a programot. Csütörtök este a FunThomas Band és a Hollywoodo zenélt. Ami pedig a többi napot illeti, íme a programkínálat:

2018. június 15. péntek
16.00 Kapunyitás
18.00 Varga Viktor
20.00 Zaporozsec
22.00 Erős vs. Spigiboy

2018. június 16. szombat
13.00 Kapunyitás
16.00 Rekamié
18.30 Soulwave
20.30 Banzáj Jam Session
22.30 Dj Mits

2018. június 17. vasárnap
13.00 Kapunyitás
15.00 The Crazy Rogues
17.30 Keep Floyding
20.00 Kozmix

A fesztiválon az alábbi sörfőzdék kínálatából lehet kortyolgatni: Historia, Etyeki Sörfőzde, Beerboard, Heineken Sörgyár – Soproni, Paulaner, Liquid Gold, Sörművek, Veritas Borkereskedés, Márton és Lányai Pálinka, Árpád pálinka.

A rendezvényt Porga Gyula polgármester nyitotta meg, aki szerint a veszprémieket a szomorkásabb idő sem fogja megakadályozni abban, hogy jól szórakozzanak.

-Veszprémben a Gizella Napoktól a Szent Mihály napig tart a fesztiválszezon, amelyben a sörfesztivál még ugyan fiatal rendezvénynek számít, de fontos helyet vívott ki magának, - ezt az évről évre kilátogató tömeg is jelzi- mondta.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.