2021. augusztus 1.
//
Boglárka névnap

Megszállták Füredet a motorosok / Harley-Davidson felvonulás - képek

2009. június 13. 14:16
Óriási sikert arattak az alsóörsi motoros fesztivál felvonulói Balatonfüreden. Képgaléria itt!

A déli harangszó után néhány perccel a kétkerekűkek motorzúgásától volt hangos a 71-es főút balatonfüredi szakasza. A Széchenyi utca és a Jókai utca kereszteződésénél – az elmúlt évek hagyományainak megfelelően – hatalmas tömeg előtt vonultak fel a csillogó motorkerékpárok.

A túra résztvevői Tihany felé vették az irányt, majd a félszigetet megkerülve Aszófőn keresztül – a római úton – visszatértek a városba. A Kossuth-téri "Vörös" templomnál ismét szépszámú nézősereg köszöntötte a szelíd motorsokat. A menet Arácsot elhagyva Csopak, Lovas, Felsőőrs, Balatonalmádi útonalon tért vissza az alsóörsi Európa Kempingbe.

Tekintse meg képgalériánkat az eseményről!

Képek
Zatkalik Dávid

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.