2019. szeptember 20., péntek
Friderika névnap

Helló Igal! Helló Nándi!

Még egy napra is érdemes elugrani Igalra. Nemcsak a kiváló gyógyvíz, családi pihenésre alkalmas medencék, hanem a léleképítő gasztroélmények miatt is.

Veszprémből a tihanyi komppal nyugodt tempóban másfél óra alatt leérhetünk Somogyba. Tehát egy napra is érdemes leugrani egy jó fürdőzésre Igalra. Itt biztos megfelelő hőmérsékletű medencék, nagy és jól karbantartott zöldterületek, kisvasút, játszótér, sportpályák és kedves munkatársak várnak minket.

Igal gyógyvize fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas. De aki nem kedveli a melegvizes medencék világát, az szórakozhat, pihenhet, úszhat más medencékben is.

fotó: Magyar Fürdőszövetségfotó: Magyar Fürdőszövetség

De az igazi kikapcsolódás elképzelhetetlen étel-ital nélkül. Több étterem, büfé közül választhatunk. De egy mindenképpen említést érdemel: a büfésor elején található Helló Nándi Pizzéria.

Gyorsak, szervezettek, és ami mostanában nagyon ritka, természetes kedvességgel szolgálnak ki. Ha nem tudtad megenni az ételt, elrakják, később újra melegítik. Viheted magaddal az üvegpoharadat az italoddal együtt. Figyelnek rád, és szinte minden kívánságodat teljesítik. Az ételek, italok (kivétel a borkínálat) magasabb - jóval magasabb - minőséget képviselnek, mint egy büfétől elvárnánk. A lángos, a palacsinta pazar! De a pörkölt, a pizza is fenséges.

Mindennek a motorja, mozgatója a tulaj, Nándi. Humorral, kedves történetekkel, nagy odafigyeléssel, a munkatársak terelésével uralja a teret. Már csak miatta is érdemes útnak indulnunk.

Azt javaslom, ha van időnk, próbáljuk ki! Irány Igal! Irány Nándi!