Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Átvette megbízólevelét Kovács Áron

2018. július 20. 1:30
A 8-as számú választókerület július 15-én megválasztott új önkormányzati képviselője péntek délelőtt vehette át megbízólevelét a Városházán Mohos Gábor jegyzőtől.

A képviselő hivatalosan hétfőn kezdi meg a munkát, amit elsősorban a kampányidőszak alatt folytatott személyes beszélgetésen során felmerült problémákra alapozna.

„Vannak könnyebben megoldható feladatok, amiket gyorsan meg lehet oldani – ebből már összeállt egy viszonylag hosszú listám: több szülő jelezte például, hogy az Ördögárok utcai játszótéren ki kellene cserélni a kavicsot, mert megfogja a gyerekek ruháját, de jó lenne több hulladéklerakót is kihelyezni, új növényeket telepíteni. Illetve vannak ennél kicsit nagyobb volumenű teendők is, mint a szabadságpusztai közösségi ház és környékének a felújítása és rendbetétele – várhatóan az ősszel már el tudjuk kezdeni ezt is, jövőre pedig akár be is fejezhetjük. Emellett akadnak a választókerületen túlmutató problémák, jellemzően ilyen a parkolás, közlekedés is, ezek megoldása valószínűleg átível a mostani cikluson” – nyilatkozta.

A képviselő megbízatása egyelőre egy évig, a következő önkormányzati választásig szól, további feladatairól a képviselő-testület dönt a hétfőre meghirdetett rendkívüli közgyűlés keretében.

Kovács Áron elmondása szerint már igen fiatalon, általános iskolás korában elkezdett érdeklődni a közélet iránt, majd 23 évesen, 2002-ben lépett be a Fideszbe. Bár az utóbbi években nem politizált aktívan, amikor Ovádi Péter országgyűlési képviselő megkereste, hogy indulna-e helyette az önkormányzati képviselői címért, igent mondott. A július 15-én megtartott időközi választáson nagy aránnyal, a szavazatok 80,37%-át győzött.

Bertalan Melinda
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.