2021. augusztus 4.
//
Domonkos névnap

Körkérdés: érinti az ingatlanadó?

2009. június 16. 9:16
A döntéshozók nem állhattak a helyzet magaslatán, vélik a megkérdezettek, akik már így sem tudják megszámolni, hányféle adót fizetnek.

Kovács Ferenc, vállalkozó

Aki ezt kitalálta az egy nagy marha volt. A törvény kidolgozójának nem ártott volna előtte tájékozódni az ország valós helyzetéről. Számomra úgy tűnik, hogy a törvényalkotó nem igazán ért a feladatához. Egyébként engem is érinteni fog.
 

Odi Lászlóné, rendszerüzemeltető

Egy családi házunk van, ami miatt érint minket is az új törvény. Úgy tudom, most 30 millió forint a határ, de nem értem mi alapján fogják megállapítani, kinek a háza van e fölött és kié nincs. Egyébként, eddig is fizetünk mindenért külön adót.
 

Kocsa Dávid, hallgató

Engem nem érint ez az új adó, de a szüleimet igen. Annyira nem is figyelem a politikát, de már nekem is feltűnt, hogy ha az ember házat épít, akkor adót kell fizetnie a telek, az építőanyag és még a munkaerő után is. Erre még ingatlan adó is lesz. Ez már sok.
 

Bényei Judit, munkanélküli

Engem nem érint az új törvény és nem is igazán foglalkozom a kérdéssel. Úgy is az lesz nálunk, amit fönn az „okosok” kitalálnak. A véleményem szerint, sokkal jobb és hasznosabb lenne, ha inkább a munkahelyteremtéssel töltenék az idejüket.
 

vehir.hu

További cikkek

Korlátozások nélkül ünnepelhetünk augusztus 20-án
Korlátozások nélkül ünnepelhetünk augusztus 20-án
Korlátozások nélkül lesznek látogathatók az augusztus 20-ai állami és önkormányzati rendezvények, de további két alkalommal is felfüggeszti a kormány a veszélyhelyzet alatti védelmi intézkedéseket.
2021-ben a NAPRAFORGÓ lett Magyarország Tortája
2021-ben a NAPRAFORGÓ lett Magyarország Tortája
Fodor Sándor budapesti cukrász kreációja, a „NAPRAFORGÓ” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt és az „Egy a Természettel” versenyt is Füredi Krisztián cukrászmester nyerte a „Beszterce rózsája” és a „Nimród” fantázianevű alkotásokkal.
Valóban a körforgalmak városa Veszprém?
Valóban a körforgalmak városa Veszprém?
Mielőtt elolvasnák a cikket, tippeljenek, vajon hány körforgalom van Veszprémben? A végén eláruljuk a pontos számot, de előtte még mutatunk érdekes, sokszor meghökkentő megoldásokat a nagyvilágból.
Közügyektől való eltiltás. Mit jelent pontosan?
Közügyektől való eltiltás. Mit jelent pontosan?
A bűnügyi hírek közt gyakran szerepel a közügyektől való eltiltás fogalma. Mit tehet és mit nem, akit eltiltanak a közügyektől? A főügyészség megyei statisztikákkal válaszol.
Mégis elindulhat az előválasztáson Katanics Sándor
Mégis elindulhat az előválasztáson Katanics Sándor
A DK helyi politikusa közösségi oldalán jelentette be, hogy ugyan nem a DK színeiben, de várhatóan el tud indulni az ellenzéki előválasztáson ősszel.