Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

5 kínos eset, amit pornó okozott

2009. június 18. 13:45 // Forrás: velvet.hu / vehir.hu
Pornó a belügyminisztériumban, pornó a Tescoban, híradó előtt és után. Pornó mindenhol és mindenkor.

Pornó a brit belügyminisztérium honlapján

A brit belügyminisztérium honlapját böngészte épp egy felhasználó, amikor az egyik külső hivatkozásra kattintva egy japán pornóoldalon találta magát. Az angol úriember terrorista-elhárító információk után kutatott, ehelyett számtalan pornókép árasztotta el a képernyőjét. A panasz után a belügyminisztérium azonnal eltávolította a hivatkozást, és miután sokáig arra gondoltak, hogy illetéktelenek hatoltak a rendzserükbe, kiderült, hogy csupán az internetes domain név regisztrációja járt le, a pornóval foglalkozó vállalat pedig azonnal megvásárolta.
Az eset azért is volt rendkívül kínos, mert pár nappal korábban bukott ki annak a belügyminiszternőnek az ügye, akinek képviselői költségelszámolásának listáján egy fizetős tévécsatorna felnőtt filmjei is szerepeltek. Jacqui Smith a pornónézést gyorsan a férjére kente, mint azt környezete elmondta, az asszony nem tartózkodott otthon a letöltések ideje alatt: távollétében párja, Richard Timney szórakoztatta magát.


Nemi szervek a Tescoban


Hatalmas megdöbbenést és botrányt váltott ki, amikor egy angliai Tescoban a gyanútlanul sétáló vásárlók a szokásos videoklipek helyett hatalmas nemi szerveket kaptak az arcukba húsz darab TV képernyőjén keresztül. Az eladóknak az tűnt fel, hogy egyre több ember gyűlt a szupermarket elektronikai részlegére. A felnőtt tartalmak több mint öt percig voltak láthatóak, az incidensért az áruház szóvivője nyilvánosan is bocsánatot kért. Mint mondta, az ügyben belső vizsgálatot indít, nem kizárt ugyanis, hogy valamelyik munkatársuk követte el az ízléstelen tréfát, de az is lehet, hogy az egyik vásárló váltott csatornát.


Cambridge-i városképek helyett szexfotók


Rövid ideig pornográf képekkel találhatták szemben magukat azok az internetezők, akik Cambridge-ről szerettek volna némi információt kapni. Az egyik turisztikai honlapon ugyanis szexképekre cserélte valaki a városképeket. Az elkövetőt a hatóságok rövid időn belül elcsípték.


Pornós pénisz a sportközvetítésben


Az egész világot bejárta az a felvétel, ahogyan egy hétvégi Super Bowl közvetítést megszakít egy pornójelenet. Evan Stone pornószínész farkát több ezer sportrajongó nézte elszörnyedve, a jelenet miértjére pedig azóta sem sikerült magyarázatot adni. Az Arizona Daily Star című újság szerint a film egy másik csatornáról villanhatott be, amit ugyanabban az időben sugárzott a fizetős szolgáltató.


Szexjelenet a híradóban


Phoenix városában hírműsort váltott egy félperces pornófilmrészlet. Az nem derült ki, hogy hányan látták a jelenetet, de a TV-t azonnal dühös telefonálók árasztották el. A csatorna szóvivője egyből bocsánatot kért a nézőktől és belső vizsgálatot rendelt el. Kiderült, hogy az esetért a televízió egyik munkatársa volt a felelős, akinek azonnal távoznia kellett.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.