Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Autóra dőlt egy fa Veszprémben

2018. szeptember 1. 20:37 // Forrás: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Veszprémben, a Paál László utcában autóra dőlt egy fa, amelyet a város hivatásos tűzoltói távolítottak el- írja esti közleményében a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság. Az egységek amint befejezték a munkát az egyik helyszínen, indulnak a következő káreseményhez.

Az országon átvonuló vihar több megyében okoz károkat

Az országon átvonuló vihar több megyében okoz károkat. A főváros XIX. kerületi Vas Gereben és Álmos utcájában kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat. A XI. kerületi Etele úton és a XX. kerületi Nagysándor József utcában autóra dőlt faágak miatt kértek segítséget. A VI. kerületi Andrássy úton is kidőlt fa okoz forgalmi akadályt. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Győr-Moson-Sopron megyében, Ágfalvára egy villanyoszlopra dőlt fa miatt kérték a soproni hivatásos tűzoltók segítségét.

Jánossomorja és Hegyeshalom több utcájában a vízeltávolítás céljából riasztották a város önkéntes tűzoltóit. Pest megyében, Baracskán, egy Templom utcai oktatási intézmény tetőszerkezetét rongálta meg egy kidőlt fa. Az érdi hivatásos tűzoltók végzik a károk felszámolását. Etyeken, egy fába csapott a villám és tűz keletkezett a törzsében. A bicskei önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Fejér megyében Mórra kértek tűzoltói segítséget a Kodály Zoltán utcába, ahol egy épület vakolatát bontotta meg a vihar. A város önkormányzati tűzoltói körbekerítették az ingatlant. Polgárdiban a főútra dőlt egy nagyobb méretű faág, amely akadályozza a forgalmat. A város önkormányzati tűzoltói megkezdték az ágak eltávolítását. Somogy megyében, Böhönyén is a letört faágak okoznak gondot. Az Ady Endre utcában a község önkormányzati tűzoltói dolgoznak a károk felszámolásán.

Kaposfőn, a Petőfi Sándor utcában egy tíz méter hosszú fa kidöntött egy távközlési oszlopot. A kaposvári hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Veszprém megye több településére is riasztották a tűzoltókat. Ajkán, a Szent István úton egy családi ház tetőszerkezetét bontotta meg a viharos erejű szél. Az ajkai hivatásos tűzoltók megkezdték a munkálatokat- írják.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.