Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

TÁJÉKOZTATÁS a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesültek egyszeri természetbeni támogatásáról

2018. szeptember 5. 10:10

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat szerint az alábbiakban tájékoztatja a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartásokban élőket az igénybejelentés lehetőségéről, határidejéről:

Az igénybejelentő nyilatkozat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (Veszprém, Óváros tér 9.) személyesen átvehető, vagy Veszprém város weboldaláról (http://veszprem.hu) letölthető.

Háztartásonként egy darab nyilatkozat nyújtható be, személyesen a fenti, postai úton a 8210 Veszprém, Pf.:1042 címre. Az ügyfélkapus azonosítóval rendelkezők elektronikus úton is beküldhetik nyilatkozatukat. (Háztartás: az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.)

A természetbeni támogatás összege 12.000 Ft, melyet a nyilatkozatban megjelölt fűtőanyagra lehet beváltani, és nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

Az igénybejelentő nyilatkozat benyújtásának végső határideje 2018. október 15, melynek elmulasztása jogvesztő!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.