Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pénzt, pékárut és munkaeszközöket lopott

2018. szeptember 16. 15:15
Lopás bűntett és lopás vétség miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 24 éves polgárdi férfi ellen, akinek letartóztatását a bíróság elrendelte.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. augusztus 14-én érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy előző nap ismeretlen tettes betört egy zirci sportegyesület épületébe, ahol a vasszekrényekről leverte a lakatot és azokból összesen közel százezer forint készpénzt, valamint különböző munkavédelmi eszközöket tulajdonított el. A férfit a rendőrök 2018. augusztus 16-án gyanúsítottként hallgatták ki és szabadlábon hagyása mellett a Veszprémi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult ellene. Ezt követően a gyanúsított 2018. augusztus 18. és szeptember 1. közötti időszakban több alkalommal betört egy lókúti épületbe is, ahonnan megközelítőleg ötvenezer forint értékben pékárut, késeket és kalapácsot lopott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a 24 éves polgárdi lakos 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka egy zirci nyilvános illemhely beléptető készülékét szakította le a falról és a benne talált készpénzt magával vitte.

A férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a veszprémi rendőrök őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 14-én elrendelt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.