2019. május 22., szerda
Júlia, Rita névnap

Birtokba vették a várost a középiskolások

Harmadik alkalommal rendezték meg a Fiatalok Napját hétfő délután az Óváros téren, ahol játékok, sportprogramok és ügyességi vetélkedők várták a középiskolás fiatalokat.

Minden évben más helyszínen, de mindig ugyanazzal az örömmel, lelkesedéssel rendezik meg a szervezők ezt a programot – nyitotta meg a III. Fiatalok Napját Porga Gyula, Veszprém polgármestere. Munkájuk elérte célját, hiszen egész nagy tömeg gyűlt össze az Óváros téren, legalább 250 diák vette birtokba a várost.

A rendezvényen játékokkal, sportprogramokkal – focikupával – és ügyességi vetélkedőkkel mérhették össze erejüket a középiskolások: rodeó bika, hatszemélyes csocsó, a Családi Társasjáték Egyesület, kézműves stand és a Veszprémi Egyetemi Falmászó Klub toronymászó játéka várta a szórakozni vágyó fiatalokat.

Az egész délután tartó programon részt vett az Erasmus+, a Lélektár Alapítvány, az Új Nemzedék, valamint az EP!C + BOOM szervezete is.

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság standja is érdekességekkel készült a középiskolások számára: például egy autós szimulátorral ki lehetett próbálni az ütközés élményét.

Még több fotó galériánkban!