Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Már otthonunkban is előállíthatunk oxigénnel dúsított vizet

2018. szeptember 18. 13:13
Sokan nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, hogy vitalitásukat szintet tartsák, vagy éppen visszanyerjék. Amellett, hogy egészséges élelmiszerekhez igyekszünk hozzájutni, egyik nagy kihívás, hogy egészséges ivóvízhez is juttassuk a szervezetünket. Van, aki a palackozott ásványvizekre esküszik, van, aki szerint megfelel a csapvíz is, lényeg a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. De valóban elég csak a mennyiségre fókuszálni?

Tisztítsuk ivóvizünket!

Amennyiben csapvízből nyerjük ki a szükséges 2,5 – 3 liter folyadékot naponta, fontoljuk meg azt a kérdést, hogy vajon elég tiszta és energiadús vizet iszunk-e? Tény, ami tény, a magyarországi vezetékes ivóvíz jó minőségű, forralás nélkül fogyasztható. De jó, ha tisztában vagyunk azzal is, hogy apró, mikro- és nano- szennyeződések (szerves és szervetlen vegyületek egyaránt) előfordulnak így is. Ezeket az emberi test vízszűrője – a vese – ugyan megszűri, de lehet kevesebb munkát adni neki, mégpedig azáltal, hogy egy szűrt, zamatosan friss ivóvizet juttatunk a szervezetünkbe, így óvhatjuk, védhetjük a vesénket. Ehhez a Tisztavíz Üzletház weboldalán rendelkezésre állnak különféle víztisztító berendezések, melyek közük a cég munkatársai örömmel segítenek választani egyéni igényeinek megfelelően!

Elhagyható a palackozott ásványvíz?

Vannak, akik csak palackozott ásványvizet hajlandóak fogyasztani, mert abban jóval kevesebb a szennyezőanyag, és több az egészségünket támogató nyomelem. Amennyiben nem csak egészségesen, de környezettudatosan is élünk, felmerülhet a kérdés, hogy mit kezdjünk a rengeteg ásványvizes palackkal, amit naponta felhalmozunk. Igen, szelektív gyűjtjük, esetleg a kupakot félretesszük különféle jótékony célokra, de mégis ott motoszkál a gondolat a fejünkben, hogyan lehet csökkenteni a felesleges kiadásokat, és a felesleges szemetet. Erre kiváló megoldást jelentenek a nyomásfokozó szivattyúval működő készülékek, amelyeket beköttethetünk családi házunk, munkahelyünk konyhájának vizesblokkjához, ezzel friss, vitalizált vízhez juttatva környezetünket.

Vitalizált víz – oxigénnel dúsított víz

A víztisztítók által megtisztított csapvizet molekuláris oxigénnel dúsítjuk, ami által frissebb, jobb ízű folyadékhoz juthatunk. Az oxigénnel dúsított víz oxigénmolekulái felszívódnak a gyomor és az emésztőrendszer falain keresztül, majd a vérárammal közvetlenül a sejtekig juthat az az oxigén-többlet, ami szükséges a fárasztó mindennapokhoz. Ezáltal energiával tölthetjük fel szervezetünket, jobban helyt állhatunk a stresszes helyzetekben. Aki egészséges életvitelt folytat, könnyedén segíthet szervezetének, az oxigénnel dúsított víz remek méregtelenítő lehet. Rendszeres fogyasztásával felgyorsíthatja az anyagcsere-folyamatokat a szervezetében, ami elősegítheti a felesleges kilók leadását.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.