Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Köszönjük Mariska és Irénke néni! - 90 évnél idősebb árusokat ünnepeltek

2018. október 5. 2:30
Péntek délelőtt a Veszprémi Piac- és Vásárcsarnok területe egy rövid időre nemcsak a friss gyümölcsök, zöldségek és gyönyörű virágok válogatásának, hanem az ünneplésnek is a színterévé vált: a 90 évet betöltött árusítókat köszöntötte a VKSZ Zrt.

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nevében Temesvári Balázs vezérigazgató köszönte meg a két hölgy munkáját, akik a hosszú évek során nyert tapasztalatukkal, kitartásukkal a piaci életet gazdagítva, a Vásárcsarnok mindennapjainak elengedhetetlen részévé váltak.

- Azt mondják, hogy a kor önmagában nem érdem, hanem állapot, viszont azt aktívan megélve, a fiatalabb generációnak példát mutatva igenis az. Hosszú évtizedek alatt folyamatosan alakult, változott a kereskedelem rendszere. A rohanó multik arctalan világában igazi kincsnek, felbecsülhetetlen értéknek számíthat egy-egy vidám gesztus, mosolygós arc vagy kedves szó. Köszönjük, hogy önöktől mindig számíthattunk erre és reméljük, még sok évig találkozhatunk itt, a csarnok falai között. A piacra látogatóknak pedig azt üzenem, ha erdei gombát vagy kerti virágot vásárolnának, keressék Irénke és Mariska nénit – zárta beszédét Temesvári Balázs.

Megbecsülésük kifejezéseképpen Palcsó Józsefnét (Irénke nénit) és Takács Sándornét (Mariska nénit) tiszteletbeli árusítóvá fogadták.

A piac egy olyan hely, ahol generációk találkoznak az árusítók és a vásárlók körében egyaránt. A fiatalabb kereskedők az itt töltött évek során sokat tanulhattak Irénke és Mariska nénitől: hálájukat meglepetés ajándékkal fejezték ki.

Sulyok Georgina
Domján Attila
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.