2019. június 19., szerda
Gyárfás névnap

Nemzeti ellenállást hirdetett a Jobbik

A Jobbik a jövőben a megyeszékhelyen is újra hangsúlyosan kíván megjelenni a közéletben - ezzel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót szombaton az újjáalakult veszprémi szervezet képviselői, dr. Varga-Damm Andrea és Kepli Lajos országgyűlési képviselők, valamint Kovács Rajmund, a Jobbik veszprémi elnöke.

A politikusok elmondták, a legerősebb ellenzéki pártként a szabadság, az igazságosság és a biztonság hármas jelszava mentén nemzeti ellenállást hirdettek legutóbbi kongresszusukon.

"Küzdeni fogunk az országban megtépázott szabadságjogok helyreállításáért, újra kívánjuk építeni a demokráciát. Meg kívánjuk szüntetni a fideszes kegyeltek és oligarchák kiváltságait, az igazságosság jegyében olyan társadalmat kívánunk építeni, ahol nem a rokoni szálak, a fideszes pártkönyv vagy a kormánypárti kötődés, hanem a személyes kvalitások és a tudás jelenti a felemelkedés lehetőségét" - fogalmaztak.

A párt tagjai biztonságos országot szeretnének, ezért ígéretük szerint meg fogják védeni Magyarországot az illegális migrációtól, de nem csak a szegény, hanem a gazdag migránsoktól is. Emellett a mindennapok biztonságát is megteremtenék a közbiztonság javításával, a bérunió elérésével, valamint a devizahitel-válság rendezésével.