Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Doctor Alban újra rendel

2018. október 26. 4:00
Harmadik alkalommal rendezik meg a Retronic fesztivált Veszprémben december 8-án, a Veszprém Arénában. Krisz Rudi, Mr. Rick és Fiesta Tibi hozza vissza a kilencvenes éveket.

A retro továbbra is megmozgatja a fiatalokat, és a műfaj is velünk öregszik: most már nem a nyolcvanas, hanem a kilencvenes évek zenéje és öltözködése tér vissza a köztudatba. Tavaly a korszak 2300 lelkes rajongója bulizott együtt, így a szervezők számára nem volt kérdés, hogy a programot harmadszor is megrendezzék.

Az ígéretek szerint ezúttal hét magyar és egy nemzetközi sztár érkezik majd városunkba – közülük egyelőre csak Krisz Rudit, Mr. Ricket és Fiesta Tibit jelentette be Farkas Péter főszervező, valamint az est nagy dobásának számító Dr. Albant. A nigériai születésű svéd fogorvos, énekes, zenei producer zenéiben az eurodance, hiphop, reggae és dancehall stíluselemek keverednek.

Hegedűs Barbara önkormányzati képviselő szerint Veszprémben a nyári fesztiválszezont követően sem állt meg az élet, folyamatosan találhatunk színes programokat, olyan magas színvonalú rendezvényeket, amelyek meghosszabbaítják a szezont. A képviselő fontosnak tartja, hogy egy város az év minden szakában minőségi szórakozást nyújtson az itt élőknek, különböző korosztályokat tudjon megszólítani.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.