2019. június 19., szerda
Gyárfás névnap

Országjáró körúton a Jobbik

Több városban szervez látogatásokat a Jobbik: cél az alapszervezetekkel való találkozás és a párt küldetésének ismertetése a választópolgárokhoz közelebbi sajtón keresztül. A pénteki tájékoztatón Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese és dr. Varga-Damm Andrea nyilatkozott az ellenállásról és a lakástakarék helyzetről.

„Október 23-i rendezvényünkön meghirdettük és útjára indult az ellenállás, ami sokakat már nem érhetett meglepetésként, hiszen néhány héttel a megemlékezést megelőzően a Jobbiknak volt egy kongresszusa, ahol már nem a múlt eseményeivel foglalkoztunk, hanem előre tekintettünk és elfogadtuk teljes konszenzussal az ellenállás kiáltványát” – mondta Gyöngyösi Márton.

A párt, központi céljának tekinti a szabadság helyreállítását és egy kiszámítható, biztonságos helyzet kialakítását.
„Az elkövetkezendő években egyre több, a magyar emberek védelmében született törekvésre kell számítani a Jobbiktól, ezzel is demonstrálva azt, hogy az emberek oldalán állunk” – fogalmaztak.

Dr. Varga-Damm Andrea a múlt hét eseményeire reagálva elmondta, hogy a párt elfogadhatatlannak tartja a lakástakarék támogatások megszüntetését: „Mindent elkövetünk, hogy valamilyen más lehetőséget teremtsünk a fiataloknak a lakáshoz jutás, felújítás kérdésében” – fűzte hozzá.