Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fényképes tokok rendelése

2018. december 15. 17:01

Hogyan és honnan rendeljünk egyedi fényképes telefon-, esetleg tablet tokot, ami megbízható és nem utolsó sorban még karácsony előtt meg is kapjuk a kész terméket?

A Pitbullcase egy megbízható webáruház, ahol segítenek abban, hogy a telefonunk tükrözze az egyéniségünket azáltal, hogy elkészítik az általunk tervezett telefontokunkat. Nincs is nehéz dolgunk, ha meg szeretnénk tervezni az ideális darabot.

A következőképpen tudjuk legkönnyebben elkészíteni a tokot

Elsőként válasszuk ki a felkínált lehetőségekből azt a telefont, amire a tokot szeretnénk csinálni. Ha azzal szembesülünk, hogy ez nem megoldható, akkor mindenképp megér egy kérdést az ügyfélszolgálat felé, hogy be lehet-e szerezni a típushoz tartozó tokokat vagy sem. Ha lehetőségük van rá, akkor minden esetben megpróbálják, akár a föld alól is előkeríteni a kért darabokat. Ha a kedvezőbb lehetőség áll fenn, vagyis megtaláltuk a listában azt a tokot, amire szükségünk van, akkor már csak egy gombnyomás és tervezhetjük is a tokot.

Ezután már csak fel kell töltenünk a felületre azt a képet, amire szükségünk van az egyedi tokhoz. Azt könnyedén a megfelelő helyre pozícionáljuk, de nagyon figyeljünk arra, hogy fontos rész ne legyen túlságosan közel a széléhez, vagy a kameranyíláshoz, mivel ezek nincsenek meg, így a minta is elveszik. Ha esetleg nem találunk a kívánságunknak megfelelő képet az interneten, akkor mindenképp érdemes átböngészni a galériában található képeket. Az itt lévő darabok mindegyike tökéletesen megfelel annak, amiket a kiválasztott képnek tudniuk kell. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott képnek felbontás tekintetében lehetőleg HD (1280x720), HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) kell, hogy legyen.

A már fenn említett esetben, hogy nem találjuk meg az ideális tokot, a kínálatuk folyamatosan bővül, így érdemes hetente átböngészni az újdonságokat, hiszen lehet, hogy már meg is érkezett a kívánt darab. A legújabb termékek közé tartozik például a Huawei Honor 8 Premium edzett üvegfólia. Ha igazán vigyázni szeretnénk a telefonunkra, akkor mindenképp hasznos lehet egy ütésálló tok, ami maximális védelmet nyújt a telefon számára mindennemű leesés esetén.

Amennyiben elkészítettük a tökéletes tokot, akkor a szállítási paraméterek megadása mellett választhatunk elsőbbségi házhozszállítást, ha előre elutaltuk a termék árát, vagy GLS futárral történőt, ha inkább utánvéttel fizetnénk. Sőt, igény esetén akár személyes átvételre is nyílik lehetőség a cég telephelyén.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.