Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így lesz a gyermekrajzokból művészi dekoráció

2018. december 15. 17:09

A gyermekrajzok a legtöbb szülő számára igazi kincsek. Fontosak, hiszen ezek a sokszor rejtélyes kis alkotások a gyerekek érzéseit tükrözik, bepillantást engednek lényükbe és világukba. Az ovisok gyakran igen lelkesen készítik az újabb és újabb remekműveket, amiket persze a szülőknek nincs szívük kidobni. A végeredmény pedig az, hogy egy dobozra vagy egy mappára felkerül a „rajzok” címke és ott állnak majd az alkotások tucatjával, sokszor a feledés homályába merülve. Van egy jobb ötletünk.

Miért ne lehetne kitenni ezeket a kis remekműveket a falra? Akár a konyhába, hogy bármikor rápillanthassunk főzés közben, a folyosóra, hogy minden este mosolyt csaljon az arcunkra, amikor hazaérünk, de akár a nappali vagy a gyerekszoba is kitűnő alternatíva lehet.

Ha fel is vetődik ez az ötlet, sajnos a kivitelezés sok esetben túl problémásnak bizonyul. Nehéz igényesen kivitelezett dekorációt készíteni, hiszen a gond ott kezdődik, hogy az óvodában használt papírok rossz minőségűek és méretben megfelelő, igényes keretet találni is nehéz.

Egy gyerekrajzból készült vászonkép viszont igényes módja lehet az ötlet megvalósításának, hiszen a vászon sajátos textúrája különleges minőséget és művészies megjelenést kölcsönöz a képnek. Elég csupán beszkennelni a fotót és elküldeni a VászonképSzalon munkatársainak. Egyszerű munkafolyamatokkal dolgoznak, és megbízható megoldást nyújtanak mindarra, ami az ötlettől a falig történik egy vászonképpel. Akkor sem kell elkeseredni, ha az apróság a többdimenziós alkotás híve. A gyöngyfüzérek, sógyurmák és egyéb kreatívkodások is kikerülhetnek a vászonkép galériába. Bár szkennelni nem lehet őket, de egyszerűen és gyorsan digitalizálhatók. Akár telefonnal is elég egy fotót készíteni. A CamScanner Free egy olyan program, amely hasznos tippeket ad, és ha véletlenül ferdére sikerül egy fotó, akkor sem kell aggódni, mert automatikusan ki fogja egyenesíteni a rajzot. A program lehetőséget kínál a fények és a színek beállítására és módosítására is. A fotót mentés után már egy kattintással lehet is küldeni e-mailben.

A Vászonkép Szalonban a beérkező fotókat emberek ellenőrzik, így nem kell az automatizált folyamatokból fakadó hibáktól tartani. Mivel az ügyfélelégedettségre kiemelt figyelmet fordítanak, látványterveket is küldenek, hogy meggyőződjenek arról, valóban tetszik-e az a megrendelőnek. A képekhez olyan anyagokat használnak, amelyek garantálják, hogy a színek tartósak és élénkek maradnak. Olyan gyártóval dolgoznak együtt, amely beltéri tárolás esetén örökélet garanciát biztosít a festékekre. Ezen felül egyedülálló módon, 15 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a vászonképekre, így az ügyfeleknek amiatt sem kell izgulniuk, hogy mi lesz, ha mégsem tetszik majd a végeredmény.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.